Sisustus & lifestyle since 2009

Search

COUNTRY BEDROOM

Saatiin vihdoin laitettua nämä pikkutaulut sun muut makkarin seinälle. Tiedättehän, ennen juhlia, jouluja ja muita kekkereitä pitää jostain syystä ottaa kaamee loppukiri ja tehdä kaikki tekemättömät asiat vauhdilla valmiiksi. 

Punaisena lankana toimii mustat kehykset, muutoin ovat aika "sekalaista seurakuntaa" kuten kuvasta näkyy!

 Ennen seinälle laittoa sommittelin näistä kollaasin ihan vaan tuossa päiväpeiton päällä ja sitten naputeltiinkin jo naulat seinään. Paikka sängynpäädyn yläpuolella valikoitui aika luonnollisesti, sillä makkarin yksi seinä on tapetoitu tehosteseinäksi, muut on maalattu valkoiseksi. 

 

Sarvipään kuvan ostimme kesällä Tukholmasta, SAVE WATER -postikorttitaulu on Tanskasta. Muut jutut ovatkin vanhoja. Nii,n ja tämä ihana päiväpeitto on TineK Home. Tilasin sen Tiirinkosken Tehtaasta ja on tosi ihana. Tyynyt Anno ja Lexington (vanhoja). Valaisin muutti olkkarista, "yöpöytä" samoin.

10 kommenttia

 1. Pienten taulujen kuvakollaasit ovat kivoja ja tuo muhkea päiväpeite ihan mahtava! Iloista viikkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis! Tykkään kans kollaaseista. Asuntomessuilla yksi kohde oli sisustettu pääosin TineK tuotteilla ja ihastuin siellä tähän päiväpeittoon ;) Tää on ihan "mun näköinen"! ♥

   Ihanaa uutta viikkoa AnniK!

   Poista
 2. Kiva kollaasi.

  Meillä kollaasi kohti elämään omaa elämäänsä, muutamasta taulusta on tullut taulujen, vanhojen suklaamuottien, mainosplakaattien ja kylttien koko seinän kokoelma...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kuulostaa ihanalta! "Elää omaa elämäänsä" ;) Mä luulen, että meidänkin kollaasille taitaa käydä niin. Pari ihanaa juttua nimittäin jäi odottelemaan vielä pääsyä seinälle..

   Poista
 3. Joo, hyvältä näyttää...naurattaa ihan kun on niin tuttu juttu tuo, kun pitää viime hetkellä pistää paikat kuntoon juuri ennen juhlia, joulua jne. :-))
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Sullakin oli muistaakseni parit stetsonit makkarin seinällä ;)

   Poista
 4. Minäkin tykkään;) Ja päiväpeitto on ihana♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! ♥ Tuolla Tiirinkosken Tehtaalla on kaikkea ihanaa..

   Poista
 5. Hieno! Tykkään erityisesti hatusta taulujen seassa :). Persoonaalliset taulukollaasit, jotka muokkautuvat fiiliksen ja ajan mukaan on niitä parhaita :). Aina löytyy pieni kolonen, johon voi lisätä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, kiitti Katja. Täydellinen on useimmiten vähän tylsä. Siksi pitää lisätä joukkoon elementtejä, jotka vähän rikkoo totuttua ;) Alarivin oikeanpuolimmaisessa kehyksessä on tapettiseinästä napattu kukka. Framed wallpaper.

   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★