Sisustus & lifestyle since 2009

Search

GANT HOME FALL 2013


Pyrähdin viime viikolla pikaisesti Helsingissä GANT HOME showroomilla tutustumassa tämän syksyn (sekä hieman jo ensi kevään ja kesänkin) mallistoihin. Näissä kuvissa kuitenkin vasta tämän sesongin mallit ja värit eli eipäs nuolaista ennenkuin tipahtaa!

Gantin tämän syksyn 2013 värit ovat klassinen harmaa, hurmaava sininen sekä uudet ihanat ruskean sävyt. Tähtikuosia on nyt trendikästä yhdistellä ruutuun ja raitaan sekä paisley-kuvioon, joka on taas vahvana esillä. Myös 90-luvulta tutut makkaratyynyt ovat jälleen muodikkaita ja vuodetekstiilien kuvioilla voi leikitellä tyylillä, kun värisävyt ovat lähellä toisiaan.
Ripaus lämmintä viininpunaista on maustamassa Gantin tähtikuosivalikoimaa. Itseäni ilahdutti kuitenkin nähdä sinistä mallistossa. Se on nimittäin aina yhtä raikas ja yhdistää mielestäni kivasti amerikkalaistyylin meille suomalaiskoteihin ;) 

- Uusia lukijoita on tullut viime päivinä hurjasti. Tervetuloa kaikki mukaan! Ja muistakaahan hei osallistua blogin 4-vuotis arvontaan! Arvonta-aikaa on maanantaihin 23.9.2013 klo 18 asti. Arvontaan pääset klikkaamalla vaikka tästä.

Tämä postaus tulee ajastettuna, sillä me keikumme parhaillaan Itämeren aalloilla. Allekirjoittanut viettää nääs tänään myös omia synttäreitään! ♥

20 kommenttia

 1. Hurjasti onnea päivänsankarille! Täytyy näistä ihanista tuotteista mainita se että noi harmaat ja sinisävyiset uppoaa tänne täysillä :)
  Mukavaa risteily !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! Sininen ja viileät harmaan sävyt on munkin suosikkeja ;)

   Poista
 2. Onnea Synttärisankarille!!! :)

  -A-

  VastaaPoista
 3. Ihania syksyisiä lämpimiä värejä ja ISOT onnittelut synttäreiden johdosta!!
  xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Päivi! ♥

   Meillä pienin kuiskasi aamulla onnitteluhalaukset korvaani ja muisti uuden ikäni kymmenen vuotta alakanttiin! Ja kyllä meillä kaikilla oli hauskaa ;)

   Poista
 4. Onnittelut. Olen jo vuosia pitänyt kovasti Gantin mallistoista. Ne ovat niin ajattomia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M-L! Mullakin toivomuslistalla, olleet jo pitkään ;)

   Poista
 5. Mitämitä,ootsä taas nuorentunut??? Onnea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos juu, taas kerran kaksviis! Terkut sinne. ♥

   Poista
 6. Oli kiva tavata showroomilla :) Oikein paljon onnea syntymäpäiväsankarille näin rutkasti myöhässä!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★