Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TERE JA TERVISI TALLINNAST!


Pyrähdettiin mun synttäreiden kunniaksi viikonloppuna Tallinnassa. Ei uskoisi, miten kaunista merellä oli, kun tämä viikko on alkanut koleana ja sateisena.

Ennen laivaan menoa kävimme katsastamassa Body Worlds näyttelyn Heurekassa *klik* Oltiin varattu liput etukäteen netistä, mikä osoittautuikin oikein fiksuksi ratkaisuksi, sillä Heurekan pihassa kiemurteli ainakin 100m jono lipputiskille - kuin Idolsin koelauluissa konsanaan. Näyttely päättyi eilen 22.9.2013, mikä oli syynä jonoille.

Itse näyttely oli kiehtova, joskin meidän Pikkusiskon mielestä paikoin aika"ällö", mutta hänpä ei tiennytkään ihan koko totuutta - "unohdimme" nimittäin kertoa 6-vuotiaallemme, että näyttelyn luurangot ja muut kropat ovat kaikki tieteelle testamentattuja aitoja bodyjä!

Kertyneet Siljan club one -pisteet tuli käytettyä hyödyksi, sillä olisivat menneet vanhaksi ensi keväänä. Auringonlasku merellä ei pettänyt odotuksia. Laskeva aurinko maalasi taivaan purppuraan ja kultasi laivan kannella ihastelleet säteillään.
Tallinnassa paistoi aurinko, mutta taivas oli paikoitellen pilvessä. Kaupunki ja sen tunnelma olivat kuin olisi matkustanut ajassa taaksepäin. Kapeat kadut kiemurtelivat ja musiikki raikasi. Ihmiset olivat ystävällisiä ja torit olivat täyttyneet myyntikojuista ja kansalaisista.

- Ihanaa oli myös palata kotiin ja sytyttää tän syksyn ekat tulet takkaan!Ai niin, äsken suoritimme blogiarvonnan. Teitä osallistujia oli ennätysmäiset 150 kappaletta! Huh - ja kiitos kaikille mukana olleille! Luotin sanaanne eli jos kerroit jakaneesi arvonnan omassa blogissasi/ facessa, niin sait kaksi arpalipuketta, muuten yhden. Random generatorin suosiollisella avustuksella design letter kirjainmuki + keittiöpyyhkeet lähtee kommentille:Suuret onnittelut Marja-Liisa! 
Ottaisitko yhteyttä countrysally(at)wippies.com, niin saan osoitteesi postitusta varten. Design Letters mukeja voi ostaa siis esim. Tiirinkosken Tehtaasta *klik* jonka kanssa yhteistyössä tämä arvonta toteutettiin. Toivoakseni mukeja riittää myös nettikaupan puolelle.

Ja kiitokset siis vielä kaikille teille ihanille, jotka olitte mukana! Sallyn viides blogivuosi lähti tästä iloisesti käyntiin!
 

11 kommenttia

 1. Ihanat merimaisemat teillä on ollut reisulla. Tänä kesänä jäi Tallinnassa käynti väliin, ehkä vielä syksyllä ennätän. Tallinnan vanha kaunpunki on vaan niin kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näin sisämaassa asujana sitä kaipaa merta ;) Toi auringonlaskun hetki on vaan niin upea!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti Anneli. Tallinnassa kukat kukkivat vielä ja kaupunki oli kuin aikakoneella olisi menty taaksepäin.. Ihana synttärireissu!

   Poista
 3. Ihanat matkatunnelmat! Tallinna on niin erilainen, aina kiva käydä siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks vaan. Just toi erilaisuus ja vanhan ajan tunnelma kiehtoo muakin. Ja laivamatkahan on todella lyhyt, kun vertaa Ruotsin laivoja ;)

   Poista
 4. Kappas, meiltäkin matkailtiin viikonloppuna Tallinnassa. Siellä on aina mukava käydä, kun tästä pk-seudulta sinne hurauttaa samassa ajassa kuin Tampereelle. Body Worlds -jonot ovat myös tuttuja, tosin täältä sisältäpäin oman työpöydän äärestä katseltuina:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä, vaikka nähtiinkin Tallinnassa ;) Suomalainen on muuten jännä tyyppi, kauanko toi Body Worlds -näyttelykin on jo ollut (ainakin keväästä asti), mutta silti kaikki tahtoo sinne vasta viimeisellä aukioloviikolla!!

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia! Tallinna on ihana paikka minilomaan ♥ Terkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥ Just ajattelin sua tänään ja mitenhän Mr. Goalkeeper pärjäilee ;) Milloin me ehdittäis kahville?

   Poista
  2. Hyvin hän pärjäilee! Laittelen sulle fb-viestiä kun ehdin.Pitää ehdottomasti nähdä!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★