Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SISUSTAJAN SILMIN PERÄKONTTIKIRPPIKSELLÄ


Tänään oli mitä mainioin sää suurelle ulkoilmakirppikselle. Oli nimittäin kenties tämän syksyn kaunein sunnuntai! 

Aamulehti/ Moron peräkonttikirppis järjestettiin Tampereen Keskustorilla klo 9-15 ja veikkaisinpa, että lähenneltiin kävijäennätystä. Porukkaa oli liikkeellä niin hurjasti, että keskustan pankkiautomaateista kuului loppuneen setelit. Moni teistä ihanista kävi myös jututtamassa mua myyntipöytämme ääressä, mutta onnistuin mä pariin otteeseen "karkaamaankin" ja kiertelemään etsimässä myyntipöydistä sisustajan aarteita!

- Siinä hommassa "aikainen lintu madon nappas" eli liikkeellä täytyi olla heti tapahtuman alettua!
Peltitaulut 5,-
Kaunis vanha helmitaulu 5,-
Ihania peltipurkkeja, purnukoita ja kylttejä! Ja kun virittelin kameraani toimintakuntoon, nämä ihanat tytöt tulivat ja nappasivat kaksi kylttiä hintaan 8 euroa, ennenkuin ehdin kissaa sanoa! Ja tämä vanha kaunis helmitaulu oli myyty vitosella jo ennen kuin tapahtuma virallisesti alkoi klo 9. Voi onnekkaita! - Entäs tämä emalinen kaarimalja täynnä vanhoja hammaslääkärin instrumentteja! Iiiik..

Toimiva puhelin 30,-

Iso valkoinen tiikeri 5,-

Valkoinen rautasänky 240,-  Tosi vanha telehvooni 100,-


- Tai toimiva vanha puhelin? Valkoinen tiikeri Singaporesta? Ja valkoinen rautasänky täynnä ihanuuksia? 

Jollain oli vanha sivustavedettäväkin mukana "peräkontissa". Osa ihmisistä taas näytti luulevan, että peräkonttikirppiksen idea on nostaa tavarat myyntipöydälle ja istua itse siellä peräkontissa ;)


Vasemmalla: Marilyn peltiroskis 4,-  Oikealla: Mustavalkoinen Marilyn taulu "timantein" 10,-


Marilyn-faneille oli myös paljon tarjolla, tässä muutama otos. Ja tätä suurta mustaa matkalaukkua oli kuulemma yritetty ostaa päivän aikana kymmeniä kertoja, mutta se ei ollut kaupan.

- Hurjan hauska päivä siis oli ja ihmiset hymyilivät kilpaa auringon kanssa!

Ai miten meidän kävi? No hyvin tietty ;) Mä löysin tämän 1 euron hintaisen kuparinvärisen Vapauden patsaan + nämä ihanat pullokorit. Kupari on nyt erittäin trendikäs sisustuksessa!

Mun löydöt: Vapauden patsas 1,-


Viinipullokorit 2 kpl yhteensä 12,-


Niin, ja sitten ihanan ison merimuseon kehystetyn taulun, jossa on kaikki Suomen majakat värikuvin! Kun raahasin sen autolle, mies päätti oitis ottaa kirstunvartijan roolin tänään itselleen ;)

Hauskaa oli, että sekä majakkataulua että näitä puulaatikoita yritettiin ostaa meiltä moneen kertaan, kun ne olivat peräkontissa tapahtuman ajan, mutta ei me myyty, ei. Tavara ei siis juurikaan vähentynyt, kun tuli näitä löytöjä tilalle, mutta hurjan kivaa meillä oli. 

Merimuseon majakkataulu tingittyyn hintaan 20,-.


Sain istua kotimatkan tää majakkataulu sylissäni. Se kun oli mulle kuulemma ihan oikein. Mutta ei siinä vielä kaikki. Koukattiin nimittäin kotimatkalla pizzerian kautta, ettei tartte heti ruveta potunkeittoon. Ja arvaatte varmaan, kuka sai vielä pizzatkin syliinsä.. No minäpä tietysti!


16 kommenttia

 1. Oispa saanu olla tuolla kirtelemässä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule! Vaikka mitä aarteita olivat ihmiset kaivaneet esiin kätköistään..

   Poista
 2. Eikä! Ihan mahtavia löytöjä ja mukava päivä oli varmasti muutenkin!:)
  Oispa ollu kiva lähteä käymään tuolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne kannattaa tulla kauempaakin! Tapahtuma järjestetään kahdesti vuodessa ja taatusti ei tyhjin käsin tartte lähteä kotiin ;)

   Poista
 3. Ihanat pullokorit ja niiden takana pilkottaa sellainen naulakko mitä mä olen etsiskellyt...

  Oli varmaan hieno päivä tosiaan sään puolesta. Keväällä oli niin himskatin kylmä. Mä en ehtinyt tänään, mutta eilen tepastelin ajan kanssa Hietalahden kirppiksellä ja mietin, että "näillä on täällä tällaista aina", sitten aloin miettiä, että "ei tää kuitenkaan ole sellainen niin olisiko väärin sanoa "yhteisöllinen tapahtuma" kuin keskustorin peräkonttikirppis".  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpäs onkin! Aattele, mä näin vaan noi puulaatikot enkä lainkaan tota naulakkoa ennenkuin nyt kun sä sen sanoit ;)

   Tää on kyllä kiva tapahtuma! Tykkään. Ollaan oltu monesti asiakkaana ja musta on reilua, että myyntipaikat arvotaan ja paikkarahat menee hyvään tarkoitukseen = "Ruoka-Nyssen" tukemiseen.

   Happy Sunday! ♥

   Poista
 4. Minä olin siellä, tulin täältä Hämeenlinnan kupeesta Turengista. Tampereella on ollut mahtavia kirppiksiä nyt kolmena viikonloppuna ja jokaiselta on tullut ostettua jos vaikka mitä ihanuutta

  VastaaPoista
 5. Miten mulla meni tämä ihan ohi, olisi ehdottomasti tullut paikalle. Aikas kivoja löytöjä! :) Upea tuo valkoinen rautasänky, oi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Joo, sitä rautasänkyä myi sellainen ihana vaari ja hän kertoi, ettei ole itse nukkunut siinä, mutta on omistanut sen jo 65v ja lapset + lapsenlapset ovat kyllä nukkuneet siinä. Sit sillä oli haitari ja viulukin kotelossaan myynnissä ja muutakin mielenkiintoista tavaraa..

   Poista
 6. Kaikenlaista kivaa olet ehtinyt kuvata ja useat hinnatkin ovat ihan sopuisat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnat olivat peräkonttikirppiksellä pääosin ihan kohtuullisia - ja osa suorastaan puoli-ilmaisia! Mäkin myin omiani sillä periaatteella, ettei kauheen montaa tavaraa tarttis raahata päivän päätteeksi takaisin.. Aika hyvin siinä onnistuttiinkin, mutta noi omat löydöt vei tietty tilaa sit kotiintullessa ;)

   Poista
 7. Kuullostaa tosi hauskalta ja rennolta tapahtumalta! Tuonne olisi joskus mukava päästä tekemään löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se nimenomaan olikin - hauska ja rento meininki ;)

   Tampereelle kannattaa tulla vaikka vartavasten, Aamulehti/ Moro järjestää tämän peräkonttikirppiksen kahdesti vuodessa!

   Ihanaa uutta viikkoa! ♥

   Poista
 8. Hyvännäköistä kirppiskamaa näyttää tuolla olleen.Onnea vaan "kupari"löydöstäsi! Luin eilen sen Moro-lehden ja mukava juttu ,kun kaksi hyvää tuttavaa oli samassa lehdessä .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Yllättävän hyviä aarteita olivat ihmiset kaivaneet kätköistään myyntiin! Toi Vapauden patsas oli todellinen löytö ;) Tuotu kuulemma Amerikasta 15-20 v. sitten.

   Lämpimät halaukset täältä! -Sally-

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★