Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TUKHOLMAN GAMLA STANIN IHANAT SISUSTUSPUODIT
Tanskan sisustusliikkeisiin verrattuna Tukholman Gamla Stanin sisustustarjonta oli perin runsasta, maalaisromanttista ja rustiikkista. Puodeissa oli aivan oma tunnelmansa, kynttilät paloivat jne.

EDIT: Nämä kuvat heinäkuun alusta.

Useasti Gamla Stanissa käyneenä osaa jo vähän kiertää pahimmat krääsäkaupat. Niinpä nyt vaan syötiin, shoppailtiin ja nautittiin. Kapeilla kujilla kävellessä tämä bulldog tuijotti meitä - ja pakkohan oli tietty astua lähemmäs. No joo, patsashan se vaan oli, mutta hieno tuijotus! 


- Kurkkasin nopsasti, mitä vintagea liike tarjosi, ja kun astelin ulos, muksut hekottelivat porttikongissa. Siellä nimittäin päivysti ihka oikea bulldoggi! Ihana.


Viereisestä liikkeestä löytyikin paljon ihanaa: printtitauluja, vanhoja kirjoja, ötökkätyynyjä ym! Johannes Österlångsgatanilla - ja tämän sarvipään kuvan ostinkin täältä mukaani. Se oli nimittäin helppo kuljettaa suorana ruotsinkielisten sisustuslehtien välissä, jotka olivat myös mun must -hankintalistallani ;)

Kamera sanoi sopimuksensa irti just täällä ja nämä kuvat on napsittu kännykällä + Isosiskon pokkarilla.Stockholm Western Store on ollut useimmiten viikonloppuisin kiinni, kun olemme piipahtaneet Tukholmassa. Nyt oli arkipäivä ja ovi kutsuvasti auki.

- Ai vitsit, oli kuulkaas Countrygirl innoissaan!
Hyllyt notkuivat kaikenlaista ihanaa western tavaraa ja taustalla soi countryklassikot. Stetsoneita, lassoja, paitoja, piiskoja, vyönsolkia, inkkarijutskia.. Mutta mä näin vaan noi valkoiset bootsit, oih ♥ mutta niiden hinta: 1390 kruunua!! Auts.. 

Mies tahtoi lohdutukseksi ostaa mulle tämän sheriffin tähden. Mä kun olen kuulemma meidän perheen poliisi - aina kyttimässä, että sääntöjä noudatetaan (mutta itse voi tietty vähän oikaista, varsinkaan jos kukaan ei huomaa ;)

8 kommenttia

 1. Hei, onpas teillä ihanan tuntuinen reissu siellä Tukholmassa, mukava kiertää kanssanne siellä näin kuviesi välityksellä.
  xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oli kyllä ihana reissu! Nimittäin heinäkuun alussa, kun palailimme Tanskasta, niin vietettiin pari päivää myös naapurimaamme kauniissa pääkaupungissa Tukholmassa. Ja nämä kuvat napsittu siis silloin ;) Hihi.

   Poista
 2. Voi, tuonne kun pääsis! Kiitos kuvakierroksesta ja mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan yleensä menty Tukholmaan Siljalla, mutta yllätyin positiivisesti tosta uudesta Viking Gracestä ja siitä, miten keskelle Tukholmaa se tulee Siljan terminaaliin verrattuna.

   Poista
 3. Tukholma on kiva kaupunki. Siellä(kin) tulee käytyä liian harvoin.

  VastaaPoista
 4. Fem Små Hus aivan upea ruokapaikka!
  Ja lisää sisustusliikkeitä ja vaatebutiikkeja löytyy Lidingöstä!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★