Sisustus & lifestyle since 2009

Search

PERJANTAIN PORE
Helsingin Korkeavuorenkadulta löytyy hurmaava lifestylepuoti nimeltä Pore. Tanskalaisia ihanuuksia ja upeaa suomalaista kierrätysdesignia, -koruja ja laukkuja.

- Haarukka, veitsi ja lusikka taipuvat taitavissa käsissä vaikka näin kauniiksi koruiksi!


Kahvelikoru by Antti Alatalo
Myynnissä on myös pienhuonekaluja, valaisimia, mattoja ja tyynyjä jne. Mutta tämä "koottava" Deux Filles en fil nahkainen käsilaukku Ranskasta sai ainakin minun sydämeni läpättämään

"Deux Filles en fil - Designed to surprise!"


Viikonlopun vinkki, jos suuntaat Helsinkiin ja/tai Habitareen: Korkeavuorenkadulta löytyy myös sellaiset sisustusliikkeet kuten S.A.L.I sekä Don Goffo + legendaarinen antiikkikauppa Fasaani. Niin ja tietenkin Valkoinen Elefantti (women's clothing store). Kadut ovat työmaana, muttei anneta sen häiritä, eihän?


5 kommenttia

 1. Korkeavuorenkatu onkin yksi Helsingin kivoimpia ostoskatuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Turhan usein sorrun laiskuuttani ajamaan auton johonkin parkkiluolaan ja sitten tulee vaan pyörittyä siinä lähistöllä.

   Mutta kertokaas te helsinkiläiset, että mikä raitsikka menee esim. rautatieassalta tonne Korkeavuorenkadulle? Eikse olis aika kätsy yhteys näin muualta tulevalle?

   Poista
  2. Taitaa olla ratikka nro 10 jolla sinne pääsee.

   T:Outi

   Poista
  3. Kitoooooos Outi!! Eli nro 10 ratikalla pääsee kätevästi shoppailujen keskelle ;)

   Poista
 2. Ihana puoti ja kiitos vinkkauksesta. Helsingissä on niin monta kivaa sisustuskauppaa, joista osa ihan uusia tuttavuuksia. Täytyy taas pyörähtää keskustassa pienellä kävelykeirroksella. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★