Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ILLAKSI TUKHOLMAAN
Iltaa ihanat! Kesäisellä Tanskan matkalla yövyimme pääasiassa leirintäalueilla, mökeissä ja bed & breakfast majoituspaikoissa. Loman loppupäähän olin kuitenkin varannut jo etukäteen hotellimajoituksen Kööpenhaminassa sekä Tukholmassa, sillä puuronkeitto sai viimein antaa tilaa sisustukselle ja designille. 

Koko reissulla mittariin tuli liki 3000 kilometriä, mutta hurjin leiskautus oli ajaa paluumatkalla Kööpenhaminasta illaksi Tukholmaan: seitsemän tuntia Eurooppa nelosella, kahden pikapysähdyksen taktiikalla. Tukholmassa navigaattori ei löytänyt hotellimme osoitetta ja opasteet olivat siltatyömaan vuoksi hieman haasteelliset. Eli voitte uskoa, kuinka ihanaa oli viimein nähdä tämä upea tiilirakennus laskevan auringon kajossa, joka oli siis meidän hotellimme ja ollut aikanaan suolamylly.Elite Hotel Marina Towers sijaitsee aivan Södermalmin kupeessa, vain noin kilometrin päässä Tukholman Viking Line laivaterminaalista. Vastarannalla lahden toisella puolella sijaitsee Gröna Lundin huvipuisto. Tunnelma on satumainen: ilta-aurinko kultaa puiden latvat ja suuret risteilyalukset lipuvat hiljaa hotellin edestä. Kuumailmapallot leijailevat Tukholman taivaalla..

Tanskassa oli ollut melko epävakainen sää koko lomamme ajan, joten Tukholma valloitti heti kauneudellaan. Perhehuoneessa oli kaksi suurta sänkyä sekä vuodesohva. Hotellissa on lisäksi upea marokkolaistyylinen spa, joka on hotellivieraiden vapaassa käytössä. Kaksi erilaista saunaa, kuntosali, iso allas, poreallas + ilmaiset virvokkeet. Täällä, jos missä, murheet unohtuu!


Tässä aivan hotellin vieressä on muuten myynnissä ihania asuntoja, joista yhdestä Elsass kirjoitti blogissaan aiemmin täällä *klik*  Ihmekös tuo, ettei alkuperäistä myynti-ilmoitusta löydy enää, sillä Fantastic Frank on taatusti myynyt kämpän ensinäytöllä!

Luvassa seuraavaksi Tukholma -juttusarjan toinen osa, nimittäin Gamla Stanin ihastuttavat sisustusliikkeet ;)

2 kommenttia

 1. Tukholma on viehättävä, mutta nyt täytyy käydä Köpis-postauksesi läpi. Liput on varattu joulukuulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, menkää katsomaan Tivolin jouluvalot! Mä olen aina halunnut päästä Köpikseen joskus myös talvella.

   Klikkaamalla "tanska" tosta blogin oikeassa sivupalkissa olevasta tunnisteet -pilvestä, löydät helpoiten mun Tanska -aiheiset postaukset.

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★