Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KESÄN COMEBACK
Mikä ihana syyskuun päivä - kuin kesä olisi palannut takaisin! Ehdin jo kaivella muksuille lämpimämmät ulkotakit esiin, kun aamuisin on ollut sellaiset raikkaat lukemat kuin +8, kun ovat hypänneet pyörän selkään.

- Mutta nyt viilettävät tuolla takapihalla t-paidoissa ja shortseissa ja mä pöhkö istun sisällä!Syyskuu alkoi meillä vauhdikkaasti. Juniorin jääkiekkoharrastus vie kolme iltaa viikossa, sitten on ollut koulujen vanhempainiltoja ja suureksi iloksemme kaikki kolme muksua pääsivät yllättäen kuvataidekouluun. Jossa opetusta on tietenkin jokaisella eri iltapäivinä. 

Mutta tiedättekö, kun ovat piirtäneet ihan pienestä pitäen, niin mikä ilo onkaan päästä mukaan! Myös neiti 6 veen.
Jutun kuvat tästä kotiseudun kesäretkiltä. Turha mennä merta edemmäs kalaan ;) Ehdin jo parina koleana iltana kaivella nämä kuvamuistot esiin, sillä näistä tulee niin hyvälle mielelle! 

- Kivaa keskiviikkoa!

3 kommenttia

  1. Kiva on kesäisiä kuvia katsella ja lämpimistä syyspäivistä myös nauttia! Mukavaa viikonjatkoa :)

    VastaaPoista
  2. Joo mä oon vielä iiihan kesämoodilla edelleen. Ehkä siksi, ettei kuskausrumbaa oo kuin kerran viikossa ja sekin vasta huomenna. Isot liikkuu jo ihanan itsenäisesti julkisilla. Olipas ihania kesäkuvia:)

    VastaaPoista
  3. Kyllä on ollu upeita ilmoja. Vähän tosiaan haasteellista ku aamusin on 8-10 lämmintä vaan, töihin pyöräillessä pitää olla hanskat ja tänään kaipasin ohutta pipoakin kypärän alle. :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★