Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ONNEA ON..


...puhtaat valkeat lakanat + takassa tulet heti aamusta. ♥ Herättiin tänään vasta kymmeneltä. Ihanaa! Viipyilyä lämpimissä peitoissa eikä kiire minnekään. Kerrankin näin.

Pussilakanat Annon "ryppypellavaa" Kodin Ykkösestä. Hankin ne jo viime keväänä ja paranevat vaan pesusta pesuun. Yöpöydän virkaa meillä toimittaa rottinkinen viinipullolokerikko, jonka päällä on irtolasi. Pöydällä ystävältä saatu koru, joka on tällä hetkellä mulle niin rakas:  

"I'm a star. Happiness comes from inside. Believe in yourself." oxxo design

 
- Ruusut tuovat ripauksen ylellisyyttä normiviikonloppuun. 
 
Ruusut Huiskula *blogiyhteistyö*. Kaunis keväinen sävy on nimeltään green tea. Tuoksu on yhtä hento kuin värikin.

22 kommenttia

 1. teillä on kyllä kaunista!! hyvä idea tuo yöpäytä :) mullä pyörii ylimääräisenä yks RM:n lokerikko pöytä, pitäisköhän siitä miettiä yöpöytää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kokeile ihmeessä! Musta on mukava keksiä tavaroille uusia käyttötarkoituksia. Harmittaa vaan, etten tullut aikoinaan ostaneeksi kuin yhden viinipullolokerikon ;) Nyt olis kiva, kun saisi molemmille samanlaiset yöpöydät.

   Poista
 2. Leppoisa lauantaitunnelma välittyy näistä kuvista ihanasti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Niin luksusta, kun voi aloittaa aamun ilman herätyskelloa! Hassua, ettei siihen muuta tartte ;)

   Poista
 3. Pellavalakanat ovat ihanat, niissä nukkuukin hyvin.

  Vihertävät kukat ovat viehkoja. Hääkimppunikin oli kokonaan vihertävistä kukista koottu.

  Huiskulan kukat ovat yleensä kestävä, mutta pettymyksekseni toimittajakaverin kuvauksiin tuomat ruusukimput menivät huonoksi todella nopeasti. Ne olisi kuulemma voinut viedä Stockalle ja reklamoida, mutta en saanut aikaiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun hyvän unen salaisuus on justiinsakin pellavalakanat ja paksu untuvatäkki. Sopivan viileä makkari ja pimennysverhot :)

   Mulla on ihan hyvät kokemukset Huiskulan kukista. Tosin tähän aikaan vuodesta heidänkin valikoimansa ruusut taitavat suurimmaksi osaksi olla tuontitavaraa. Tämä "green tea" oli jotenkin pirskahtelevan iloinen muiden valkoisten ja keltaisten (lue: tavallisten) joukossa :)

   Poista
 4. Heippa Sally!
  Olen noista pellavalakanoista haaveillut mutta en ole niitä hankkinut kun ei ole kuivausrumpua, oon käsittäny että sellanen pitäis olla että ne pysyisivät pehmeinä. No katsellaan jos joskus tulee kuivausrumpu taloon niin tulee taatusti pellavalakanatkin :) Ihana tuo ystäväsi tekemä koru, tekeekö hän niitä myyntiin asti? Tykkäisin vähän tuon tyyppisestä korusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis ihanainen! Ainakin nämä Annon pellavalakanat pehmenevät käytön myötä. Eli paranevat vaan pesusta pesuun. Mielestäni kuivuri ei ole niin "must" sillä 1-2 yön nukkumisella ovat seuraavat pari viikkoa ihanan pehmeät, sitten onkin jo aika vaihtaa ;)

   Tähtikoru on ruotsalainen merkki: oxxo design (nettisivu http://www.oxxodesign.se). Ihanan rentoja ja ajattomia koruja, nikkelivapaita eikä hirmu kalliitakaan. Myynnissä monessa paikassa ja näyttäis löytyvän netistäkin esim. korukauppa Twist myy niitä http://www.twist.fi

   Poista
 5. Näyttää kauniille ja ruusut kruunaavat kauniin kokonaisuuden. Hyviä unia valkoisissa lakanoissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Tänään ollaan "chillailtu" vaan ;)

   Poista
 6. Ihana tunnelma välittyy noista kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Tänään on otettu ihan rennosti vaan päivä.. Muksut odotti Putousta ja iltaa, mutta söivät naksut ja hotrodit jo ennen lähetystä ;)

   Poista
 7. Itsekin olen vallan tykästynyt pellavalakanoihin, enkä juuri muita enää käytäkään. Haaveena onkin seuraavaksi ostaa harmaat pellavaiset :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Meilläkin on beiget + valkoiset, kun en osannut päättää, kummat ;)

   Poista
 8. Tääl blogissasi on aina niin kiva pyörähtää :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★