Sisustus & lifestyle since 2009

Search

WELCOME 2014


- Heipsulivei ja oikein hyvää alkanutta vuotta 2014!

Kerättiin jo kuusi pois, samoin joulukoristeet ym. pakattiin laatikkoon odottamaan ensi Joulua. Tähdet meillä kuuluvat sisustukseen ympäri vuoden, joten ne saivat luonnollisestikin jäädä, samoin kynttilät ja lyhdyt.

Mun vuodentakainen Uuden Vuoden tinani oli ihan selkeästi merenneito (kurkkaa kuva täältä *klik*). Silloin hehkutin sen tarkoittavan melko varmasti matkaa Tanskaan (Pieni Merenneito -patsas, you know), mutta kovin väärässä olin, sillä merenneito symboloikin kuulemma epäonnea. Niin, hyvähän se on olla jälkiviisas.. Samanlainen "sileä pää" oli nytkin tinassa, mutta pyrstö onneksi puuttui!


- Pikkusisko tutkii tinaansa mietteliäänä.


Uudenvuoden aattona olimme ensiksi koko perhe yleisöluistelussa + katsomassa lasten ilotulitusta klo 20. Muksut valvoivatkin sitten yöllä puolikahteen, sillä muistimme valaa onnentinat vasta vuorokauden vaihtumisen jälkeen. Nousivat kyllä aamulla ihmeen reippaasti, sillä huhuilimme heitä keittiöön vohvelinpaistoon!
Happy, healthy and wealthy New Year! Hyvää Uutta Vuotta! Gott Nytt År!


Ai niin, sisustuskevään ensimmäinen lehtiarvonta on suoritettu hetki sitten ja voittajalle on ilmoitettu sähköpostiin voitosta! Vinkkaan, että kaikkien e-kirjaimella alkavien kannattaa nyt rynnätä varmuuden vuoksi tarkistamaan postit ;)  

4 kommenttia

 1. Tulipas teille hauskan malliset tinat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih joo, tyttöjen tinoissa oli kaikissa samanlainen kärki :)

   Poista
 2. Onpas teillä suloiset pikkuluistelijat siellä jäällä : ) Meilläkin nuo nukkumisrytmit on nyt lomalla aika heikunkeikun ja pitäisi niitä pikkuhiljaa alkaa säätää normaaliksi. Edellisen postauksen sisustusvuosi on niin kaunis! Vuoteen mahtuu aina monenlaista, iloa ja onnea, mutta kyllä niitä suruja myös. Minullakin muutama viime vuosi ovat olleet raskaanpuoleisia ja nyt toivoisin hiukan jo enemmän sitä iloa ja valoa : ) Mutta blogi on tosiaan yksi alue, jonka voi niin halutessaan pitää huolista vapaana.

  Oikien hyvää ja onnellista uutta vuotta koko teidän perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanainen. Meillä menivät eilen jo puoliltaöin nukkumaan eli toivoa sopii, että puolentunnin aikaistuksella joka ilta oltaisiin koulujen alkaessa Loppiaisen jälkeen jo kutakuinkin rytmissä :)

   Toivon sullekin koko sydämestäni kaikkea hyvää alkaneelle uudelle vuodelle! ♥ Terveyttä, onnellisuutta ja vain pieniä murheen murusia.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★