Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SALLY @INSTAGRAM


- Tiesitkö, että Sally löytyy instagramista? 

Tunnari on @countrysally eli instagram.com/countrysally ja suora linkki palveluun aukeaa tästä *klik* 
 


"Instagram on Facebookin omistama ilmainen kuvienjakopalvelu ja sosiaalinen verkosto, joka aukesi lokakuussa 2010. Palvelun avulla käyttäjät voivat jakaa kuvia, kommentoida toisten käyttäjien kuvia ja tykätä niistä. Palvelun käyttö mobiililaitteilla edellyttää sovelluksen latausta, joka on saatavilla iOS-, Android- ja Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmille." [Lähde: Wikipedia]

- Enää ei siis tartte olla iPhonen omistaja, voidakseen olla instassa :) Mahtavaa!


Vinkki! Mulla on usein instagramissa kuvia jo ennen kuin ne pääsevät blogijutuiksi asti eli sieltä voi seurailla tavallaan jo vähän ennakkoon, mitä on meneillään. Kaikki kuvat eivät myöskään päädy tänne asti eli mukana on rennompia ja myös kännykällä otettuja rehtejä instakuvia, reissukuvia, ruokakuvia jne.

Jos säkin siis olet instassa, niin laita ihmeessä mulle linkkivinkki kommenttiboksiin, emailiin tms. niin etsin sut sieltä! Ja toisinpäin. Ja jos et ole vielä, niin nyt kannattaa kirjautua mukaan!
 

16 kommenttia

 1. Tosi kivaa että windows-kännyillä vihdoinkin pääsi Instaan, josta minutkin löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomattava parannus! Jee! Sillä, että facebook osti instagram palvelun 2012 lienee jotain tekemistä asian kanssa.

   Poista
 2. Todellaki todellaki todellaki todellaki...! :D Mä en ole edes tiennyt että Insta on aiemmin ollut vain iPhoneille (hohhoijaa, ei ole kyllä mikään yllätys), minä liityin sinne loppukesästä ihan tuolla karvalakki-Samsungillani. Tosin esim. erikoismerkeistä huomaa, että ei toimi kuten iPhonessa kun kaikki hymiöt (oletan?) tulevat pelkkinä laatikkoina mun puhelimeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sääkin diggaa Ymmiä? Hih. Joo, ei ne hymiöt ynnä muut erikoismerkit aina välity samalla tavalla, mutta who cares. Pääasia, että tunnelma välittyy! ;)

   Poista
 3. Voiko tuonne Instaan tallennella kuvia kamerasta näin netin välityksellä vai vaan kännykästä? Itselläni on kyllä yks älypuhelin (töistä), mutta olen ihan uuno sen käytössä, enkä aina kehtaa kysellä apuja mukuloiltani...ne kun jo valmiiksi pitää mammaa vähän "kalkkiksena" näissä nykyajan kotkotuksissa :) nimim. rememberin Long Island

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis! Valitettavasti se ei taida toimia niin :/ Ainoastaan, jos sulla on esim. iPad (tablettitietokone), niin siitä voi suoraan siirtää kuvia instagramiin. Mutta muuten instagramin on käsittääkseni tarkoituskin olla älypuhelinsovellus (korjatkaa viisaammat mua, jos olen väärässä!!) eli idea on jakaa kuvahetkiä sellaisenaan.

   Nettikuvapalvelimia sen sijaan on useitakin esim. SkyDrive ja DropBox, joita itse käytän kätevyytensä vuoksi molempia. Kuvia voi niistäkin jakaa ja katsoa eri nettilaitteilla (kännykkä, tabletti, läppäri, pöytäkone).

   Älypuhelin käyttöön vaan, sillä se on tätäpäivää! Suosittelen kysymään muksuilta neuvoa näissä asioissa, sillä jutut eivät loppujen lopuksi ole ollenkaan niin vaikeita, se terminologia ja muu vaan saa ne kuulostamaan hankalilta! Sitä paitsi, ainakin meillä muksut on aidosti onnellisia, kun saavat neuvoa meitä kalkkiksia näissä jutuissa ;) Muna on usein kanaa viisaampi!! :) Tsemppiä!

   Poista
  2. rememberin Long Island: Miepä vastaan tähän myös :) Mulle ei siskon omasta puhelimesta pääse Instagramiin, joten hän käyttää seuraavaa sovellusta "Gramblr" (josta siis päivittää kuvansa tietokoneelta sinne). Googlettamalla löytyy ja toimii :) Eli ei siis tarvi omata älypuhelinta ollakseen Instassa.

   Sally: Itse olen myös Instassa, nimimerkillä ho0_ (viimeinen 0 on nolla). Mullakin tulee sinne päivitettyä just mitä tapahtuu näillä hetkillä - enempi reaaliajassa siis - ja blogissa sitten saattaa tulla postaus vähän myöhemmin (jos ollenkaan). Ja kuvista: minusta sen idea onkin, että sinne lataillaan suht reaaliaikasia, kännykällä otettuja ei-niin-täydellisiä kuvia perusarjesta. Ja ehkä jopa hiukan siis realistisempia ja enemmän "paljastavia" kuin blogissa. Se tuntuu jotenkin henkilökohtaisemmalta paikalta.

   Poista
  3. Kiva juttu, kiitos vinkistäsi! Toi Gramblr on mulle ihan uus tuttavuus ;)

   Täytyypä etsiä sut instasta ;) Jonka tarkoitus on juurikin niinkuin sanoit eli toimia reaaliaikaisena kuvapalveluna ja olla myös helpommin lähestyttävä ja henkilökohtaisempi. Musta se tukee toisaalta hienosti blogikirjoittamista, sillä ihan normaalia arkeahan mekin elämme näiden postausten lomassa..

   Poista
  4. Ja nyt luin aiemman kommenttini uudestaan. Mitähän olin siihen oikein "sekoillut". Siis toinen virke kuuluisi siis alkaa: "Minun siskon puhelimesta ei pääse..." (Se "Mulle ei" on jotain ylimääräistä - ehkä aiemmin aloitetun lauseen jäämä...) Heh!

   Poista
  5. Nou hätä, asia tuli onneksi hyvin ymmärretyksi ;) Ja taisin muuten löytää sut instasta...

   Poista
 4. http://instagram.com/tarjasnowland

  Siellähän minäkin, ja kivaa on :). Olen huomannut, että instailu sopii mulle mainiosti. Kuvaa on tullut suollettua melkoista tahtia ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos opastuksesta, tarvinnee kysellä lisää vielä mukuloilta, kuten Sally jo aiemmin ehdotti.
  - remembering Long Island

  VastaaPoista
 6. No eipäs sitten mennytkään sen sovelluksen lataus niin kuin strömsöössä. Jotain sain koneelle ladattua ja myös jotain muutakin tapahtui, koneesta tuli kuin siirappia syönyt ja ajattelin, että otampas ko sovelluksen pois, koska tuntuu vaan hidastavan turhaan, kun ei se nyt ihan kaikkein tarpeellisin ole, en päässyt edes rekisteröitymään koko ohjelmaan kun se jo tökkäs.. No sitten kun purin sen latauksen, kone sekos...pelästyin jo että iskikö tuon ohjelma mukana joku kökkötauti, firustorjunta kyllä näytti miinusta...ainakin toistaiseksi. No tein vielä järjestelmään palautuksen ja onneksi nyt näyttäis, että kaikki toimii kuten ennen tuota hässäkkää. Eli tämmöinen tarina. Voi olla että siinä on joku mikä ei sovi yhteen windowsin kanssa (sehän alun perin on tarkotettu noille applen laitteille). Mutta joka päivä näköjään oppii jotain uutta. Vaikkakin vasta lähempänä puolta yötä. :) Täytynee kysellä joltain it-tuelta kyseisestä tapahtumasta.
  - remembering Long Island

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, onpa sulla ollut vastoinkäymisiä!! Mutta jos osasit tehdä jopa järjestelmänpalautuksen, niin et sähän oot hei tosi taitava (ei onnistuis meinaan monelta ;) Mutta ehkäpä seuraavaksi kokeilet ottaa sen uuden puhelimen käyttöön. Toivotaan, että pääset "vaikeuksien kautta voittoon"!

   Poista
 7. No tuo järjestelmän palautus löytyi googlaamalla, kun aikani tuskastelin, että kun aina mukuloille varottelee viruksista ja haittaohjelmista, ja sitten itse laittaa koneen umpisolmuun...sieltähän kyllä löytyy jos jonkinlaista maan ja taivaan välillä, Kaipa tuo ohjelma joskus windows koneisiinkin tulee yhtä helposti kuin nämä blogisivustotkin. Tai no samapa tuo, siihen mennessä on jo keksitty joku toinen hauska sovellus, minkä kaikki haluaa. :)
  - remembering Long Island

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★