Sisustus & lifestyle since 2009

Search

WELCOME HOME

Mä oon hurahtanut Leila Lindholmin leivonta- ja sisustusjuttuihin. Tiedättehän telkusta tulevan ruotsalaisen "Leila leipoo" ohjelmasarjan, jossa ihanasti sisustetussa keittiössä syntyy toinen toistaan hurmaavampia herkkuja? Leila on julkaissut jo useita ruoka- ja leivontakirjoja, mutta nyt myös ensimmäisen sisustuskirjan: Welcome home! Olin ollut niin kiltti, että Pukki toi sen mulle ;)

- Kirja jatkaa ohjelmasta tuttua linjaa: ihanaa, lämminhenkistä New England -tyylistä sisustamista!
 - Hyviä ideoita, ohjeita, herkullisen runsaita kuvia, och alla texter på Svenska!

Jätte fint. Tulee petrattua ruåttia samalla.. Leilalla on myös kivat nettisivut *klik* sekä herkullinen nettikauppa leilasgeneralstore.com täynnä leivontatarvikkeita, astioita, keittiötekstiilejä, kirjoja ym. Halvimmalla tän sisustuskirjan taitaa tällä hetkellä kuitenkin löytää Adlibriksestä (tulee kotiin muutamassa päivässä).


Edit: 
Nämä kuvat, joissa tekstitys, on napattu "Leila leipoo" telkkuohjelmasta. Leivontaohjeita ei siis löydy tästä kirjasta ;)


- Banana cream pie. Yummy!

12 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä,kirja lähti samantien tilaukseen:)

  VastaaPoista
 2. Ai että, ihan leipojan unelmakirja! Pakko ehkä hankkia! Kyseistä ohjelmaa en oo katsonut, mutta nimi on kyllä tuttu...

  Mukava loppiaista sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis Leila on tehnyt useita leivontakirjoja, mutta nyt ekan sisustusopuksen! Tekstitetyt kuvat on napattu telkkarin leivontaohjelmasta :) En vaan voinut vastustaa, kun kokkasi niiiiiiiiiin ihastuttavassa amerikkalais -tyylisessä keittiössä ja sai lopussa aitoja "amerikaaneja" vieraaksi. Oih. ♥

   Poista
 3. Jaahas, tässä olisi sitten lisää taas hankittavaa :) Kiitos vinkistä, mä olen näistä vähän ulkona. Vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi "Leila leipoo" tv-ohjelma on ihan hitti Ruotsissa - ja täällä Suomessakin! Sen ympärille on rakennettu ihan mojova brändikin...

   Poista
 4. Hah, pakko laittaa mun leivontakirjalistalle. :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mutku tässä "Welcome home" kirjassa on siis vaan sisustusvinkkejä... Leilalla on lisäksi useita leivontakirjoja, mutta tämä on kiva uusi aluevaltaus.

   Poista
 5. Tilaan...mutta en leivontaohjeiden takia! Kiitos kun laitoit kotikuviakin,on tuo vierashuone vähän vaihees.J.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä. Kirjasta ei siis yhden yhtä leivontaohjetta löydykään, vaan SISUSTUSVINKKEJÄ ja herkullisia kuvia niistä ;) Mulla kans ihan sormet syyhyää, että pääsis kunnolla sisustamaan eikä vaan vaihtelisi huonekalujen paikkaa.

   Poista
 6. Kiva vinkki uudesta sisustuskirjasta, kiitos!! Hyvää alkanuttu vuotta sinne sinulle ja perheellesi.
  Terkuin Päivi

  VastaaPoista
 7. Oih ja voih ;) ihana kirja, heti tilasin! Kiitos vinkistä!!
  Oikein hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★