Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HELMIKUU KUVIN


- Helmikuu on lyhyt kuukausi, mutta nytkö se jo meni? 

Ollaan saatu nauttia lumesta ja leudosta talvisäästä. Parhaat Kotiblogit -lehti ilmestyi Ystävänpäiväviikolla ja se puhutti paljon jo ennen ilmestymistään. Siihen perään Sotshin Olympialaiset ja suomalaisten upeat sijoitukset hiihdossa ja lätkässä! Wau.

Meillä oltiin tässä kuussa nuhakuumeessa ja muuten vaan nuutuneita. Himmailtiinkin puolikuuta kotosalla penkkiurheilun nimissä ;) Mä säästyin taudilta parhaiten *koputtaa puuta* ja kunnostauduin leipomalla muulle porukalle kaikkea hyvää, mm. porkkanakakkua, mokkapaloja, pizzaa, omenahyvettä, homemade cookies ym. lohturuokaa. Vanha sanonta sanoo, että maaliskuu jo maata näyttää = alkaa lumet sulaa. Sitähän toi leuto keli ja vesisade tietää.. Vanhaa sananlaskua voisi tosin hieman päivittää, sillä aika ja ilmastonmuutos näyttävät kiihdyttävän kevään tuloa - mitenkäs uusi maaliskuu sananparsi menisi? Helmikuussa hellii talvi, mutta maaliskuussa lähtee jää! Tai helmikuussa hellesää, maaliskuussa grillataan!

4 kommenttia

 1. Helmikuu oli supernopea, varmaan osittain lomien takia. Kaunis helmikuu siellä. Löysin vasta ihanan blogisi ja jäin seurailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Saga ja tervetuloa lukijaksi! Jospa se kevätkin hurahtaisi yhtä nopsaan..

   Poista
 2. "Helmikuussa hellesää, maaliskuussa grillataan!"

  Hauska uusi sanonta!

  Helmikuu on mennyt todella vauhdikkaasti, pari kivaa tapahtumaa on ollut, supernopeasti sujunut messumatka ja kevään saapuminen etuajassa. Terveenä olen toistaiseksi sääsynty ja toivottavasti säästynkin, edellistalvien riesana on ollut influenssa, sitkeä korvatulehdus ja mykoplasma. Tämä talvi/alkukevät olisi kiva mennä ihan terveenä.

  p.s. onnea pian koittavaan ensimmäiseen työpäivään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis, kiva kuulla, että sielläkin on ollut säpinäalku tälle vuodelle! Sormet ja varpaat ristiin, että taudit pysyy poissa.

   Viime vuonna grillasimme ekan kerran 21.4. (tarkistettu kuva-arkistosta). Eli jos kevät jatkuu näin lämpimänä, niin silloin ajetaan jo takapihan nurtsi ensimmäisen kerran!

   Kiitos hyvää työpäivää -toivotuksesta! Tulin niin hyvälle mielelle ;)

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★