Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TÄHTIHUIVI GOES TO- Ihan mieletön suosio oli tämän kertaisella arvonnalla! Mutta onhan nää BeckSöndergaardin huivit niiiiiiin ihania ;)

Kommenttitulva yllätti allekirjoittaneen täysin!  Siis oikeesti, blogissa ja facessa yhteensä liki neljäsataa osallistujaa, joista osa vielä tupla-arvalla. Kahdesta ihanasta tähtihuivista Smokey eli harmaa sai hieman enemmän ääniä (70,5%) kuin karkkipinkki (29,5%), mutta toisaalta se oli musta ihan odotettua, sillä onhan harmaa meille suomalaisille tuttu ja turvallinen, vuodesta ja vuodenajasta toiseen. Ja aika trendikäskin!

Pidemmittä puheitta menen itse asiaan ja kerron, että huivin on voittanut henkilö, joka äänesti huivia nro 2. "Candy pink" omaksi suosikikseen. Ja kyseinen henkilö jätti voittoisan arvan täällä blogin puolella. Arvonta suoritettiin perinteisin menetelmin eli tulostettiin kaikki kommentit + leikattiin ne suikaleiksi koriin, josta Pikkusisko (7-vuotis synttärisankari tänään) nosti hetki sitten voittoisan arvan:


- ONNEA JAANA!


EDIT 9.2.2014: Huivi on arvottu uudelleen, sillä alkuperäinen voittaja ei ilmoittautunut määräajassa. Tähtihuivin saa nyt Camilla Grönholm. Onnea Camilla!

Ottaisitko Jaana yhteyttä viikon kuluessa (7.2.2014 mennessä) countrysally(at)wippies.com jotta saan yhteystietosi postitusta varten. Zoom Design ja Sally onnittelevat voittajaa ja kiittävät kaikkia teitä arvonnassa mukana olleita!

- Ja ens kuun jälkeen on kuulkaas huhtikuu!Huivitiedustelut: Natalia/ Zoom Design 040-5312536 tai email natalia.mesterton(at)zoomdesign.fi
Kukat Huiskula ja saatu blogiyhteistyönä.

13 kommenttia

 1. Onnea voittajalle! Tosi ihana huivi :-)
  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Oi hitsi onnittelut, onkohan mulla menny osallistuminen ihan sivusuun. Mä haluun kans tuollaisen. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmitus.. Candy pink on tän kevään uutuusväri! Ja Zoomin Natalia kyllä lähettääkin näitä mielellään ;) Yhteystiedot löytyvät postauksen lopusta.

   Poista
 3. Onnittelut huivin voittajalle, mutta onnittelut myös suloiselle onnettarelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pikkuonnetar on ollut tänään aamusta asti niin täpinöissään.. Käytiin iltapäivä pomppimassa HopLopissa ja nyt saunaan enne Putousta ;) Ihanaa iltaa myös teille!

   Poista
 4. Onnea pikkusiskolle♥
  Onnea myös arvonnan voittajalle.
  ja ihan asian vierestä...ei kyllä uskoisi, että olet mummi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Oon kuullut tuon muutamaan kertaan ;) Hymy ja hyvä itsetunto ovat parhaat kauneudenhoitoaineet! Näin 43-vuotiaana tunnen eläväni elämäni parasta aikaa. ♥

   Poista
  2. Ihanaa lauantai-iltaa myös teille, Irmastiina!

   Poista
  3. Ajattele, minä oli 39 , kun tytär teiki minusta mummin...oli siinä vähän ssulattelemista vaikka niin onnellin olinkin..:))

   Poista
  4. Ohhoh, ootte olleet molemmat nuoria äitejä! ♥ Lapset ovat suuri rikkaus!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★