Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SININEN SUNNUNTAI- Tämä sunnuntai on kulunut eilisessä jääkiekkohuumassa. Hienoa Suomi, hyvä Teemu ja upea pronssi!

Muutama viikko sitten hankkimani hortensia rupesi näyttämään jo parhaat päivänsä nähneeltä, niinpä pelastin pari kukkivaa oksaa juomalasiin. Täydellinen väri jääkiekkomitalin kunniaksi! 

Laitettiin iltapäivällä lohta uunissa ja paistoin jälkilämmössä vielä ex-tempore omppupiirakan. Koska jätskiä tai kermavaahtoa ei ollut, niin pyöräytin lohelta jääneestä kermaviilistä, vaniljasokerista ja kananmunasta vaniljanmakuisen kastikkeen omppuviipaleiden päälle jo ennen uuniin laittoa.Meillä alkoi nyt hiihtoloma. Isosiskon paras kaveri Pohjanmaalta tuli meille muutamaksi päiväksi ja iloinen kikatus kuuluu alakerrasta ;) Päivä meni pääosin sisällä touhutessa ja Kanada-Ruotsi peliä samalla vilkuillen. Kovin hampaaton naapurimaamme kyllä oli Kanadaa vastaan ja aika apeat ilmeet Ruotsin pojilla, kun mitalit ripustettiin kaulaan. "Hopea on häpeä." Niinhän se menee.. 

On tässä kyllä eletty ja melkein hengitettykin viime viikot Olympialaisten tahtiin. Onkin mukava palata siltä osin taas omiin aikatauluihin. Ehtii taas harrastaa ja tavata tuttujakin!

2 kommenttia

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★