Sisustus & lifestyle since 2009

Search

OSTOHYVITYS - BONUSTA VERKKO-OSTOKSISTA

BLOGIYHTEISTYÖ | Liki neljästä miljoonasta nettiä käyttävästä suomalaisesta 45% osti viime vuonna jotakin netistä. Esim. vaatteita, kenkiä, kirjoja, lehtiä, matkoja, sisustustavaraa. Määrä on suuri ja yhä kasvussa. [Lähde: Nets Oy, aiemmin tunnettu nimellä Luottokunta]

Meidän perheessämme hankittiin kaikki viime Joulun toivelahjat netistä *klik* ja muutenkin vuonna 2013 ostimme mm. vaatteita, kenkiä, matkapuhelimia, sisustustavaraa, lehtiä ja hotelliyöpymisiä netin kautta. Mun mielestä se on helppoa ja kätevää + siinä voi oikeesti säästää rahaa, koska tuotteita ja niiden saatavuutta on helpompi vertailla.

Koska netistä ostaminen on mulle tuttua ja säännöllistä, liityin jo viime kesänä ostohyvitys.fi palvelun käyttäjäksi. Olimme tuolloin lähdössä perheen kanssa automatkalle Tanskaan ja varasin etukäteen ostohyvityksen/ hotels.comin kautta majoitukset Tukholmassa ja Kööpenhaminassa, mutta muuten retkellä jätettiin tilaa seikkailulle. Ostohyvitys kirjautui bonustilille matkan jälkeen elokuussa ja neljästä etukäteen varatusta hotelliyöstä kertyi ostohyvitystä parikymppiä.

Kollaasin tuotteet on kerätty ostohyvitys.fi kautta löytyvistä verkkokaupoista.


Ostohyvitys - mikä se on? 

Ostohyvitys on suomalainen palvelu, joka toimii niin, että kun tekee ostoksia verkossa, saa tililleen rahaa takaisin. Ei mitään ostoseteleitä, joilla pitää ostaa lisää tuotteita samasta paikasta voidakseen hyödyntää ne, vaan omalle tilille tulee silkkaa rahaa takaisin, jonka voi käyttää halutessaan vaikka maitokauppaan. Saadun ostohyvityksen summa vaihtelee, sillä palvelussa mukana olevat yritykset jakavat tehtyjen ostosten loppusummasta keskimäärin 2,5 - 8 % takaisin.


Kuinka voi saada ostohyvitystä?

Rekisteröidy ensin ilmaiseksi Ostohyvityksen jäseneksi. Kun olet rekisteröitynyt, kirjaudu sisään sivustolle ja valitse verkkokauppa, jossa haluat asioida (verkkokauppoja on mukana yli 300). Ostoksesi verkkokaupassa seurataan sähköisesti ja tiedot toimitetaan edelleen Ostohyvitys.fi -sivustolle. Ainoa, mikä sinun pitää muistaa, on että sinun täytyy klikata verkkokauppaan aina Ostohyvitys.fi verkkosivun kautta, jotta sinulle voidaan maksaa ostohyvitystä (eli ostohyvityksen saadaksesi sinun tarvitsee vain kirjautua ensin ostohyvitys.fi sivustolle ja mennä sieltä kautta palvelussa mukana olevaan verkkokauppaan klikkaamalla vihreää "siirry kauppiaan sivulle" nappia. Siirryttyäsi verkkokauppaan, älä vieraile muilla sivuilla ennen kuin olet tehnyt ostokset. Selaimesta on myös hyvä sulkea kaikki muut välilehdet ostosten teon ajaksi.)


Paljonko ostohyvitystä voi saada?

Ostohyvityksen summa vaihtelee ostoksesta ja nettikaupasta riippuen. Esimerkiksi Zalandolta saa ostohyvitystä keskimäärin 4 % (eli sadan euron ostoksesta 4 eur) ja Nelly.comista uusi asiakas saa jopa 11,5 % (sadan euron ostoksesta 11,50 eur). Rahaa saa siirrettyä palvelusta helposti omalle pankkitilille, kun kertynyt summa ylittää 15 eur.

http://www.ostohyvitys.fi/sallys

Hyödynnä etusi!

Sally's blogin lukijana voit nyt rekisteröityä palveluun ja saada itsellesi 5 eur alkubonuksen. Rekisteröityminen on täysin ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään. Klikkaamalla palveluun tästä saat 5 eur alkuhyvityksen bonustilillesi, joka sinulle kirjataan rekisteröitymisen yhteydessä. Sinun ei siis tarvitse ostaa mitään saadaksesi tuon 5 eur - sen jälkeen päätät itse jatkosta!

Esim. Vielä tänään 2.2.2014 saa Zalandolta ja Boozt.comista jopa -70% alennuksen talven suosikeista + bonuksena verkko-ostoksesta loppusummasta ostohyvitystä 4 - 8 % (esim. 100 eur ostoksesta ostohyvitys on 4-8 eur). Käyttämäni hotels.com maksaa verkko-ostoksista bonusta 5 % (100 eur hotellivarauksesta takaisin 5 eur), lehtikuningas 12,5 % ja myös Zoco Home on mukana 5 %:n bonuksella verkko-ostoksista.

- Palvelussa onkin mukana monipuolisesti eri alan nettikauppoja + palvelua tarjoavia liikkeitä (kanavapaketteja, kylpylöitä, hotelleja, pääsylippuja jne), ei ainoastaan vaateliikkeitä. Iloinen yllätys ainakin mulle!Meillä on ollut "to do" -listalla aikomuksena laittaa perheen matkapuhelinten + kahden tabletin autolataus- ja koteloasiat kuntoon ennenkuin aloitan ensi kuussa työt. Kolme perheenjäsentä sai nimittäin viime syksynä uudet kännykät ja Joulupukki toi lapsille yhteiseksi oman tabletin, mutta nämä asiat ovat laahanneet niinsanotusti "jälkijunassa". Tyyppien puhelimet ovat tietenkin myös erimerkkisiä (1 x iPhone + 3 x Samsung) eikä vanhat Nokian autolaturit tiettykään istuneet näihin. Lisäksi kun perheessä on kaksi autoa, on se yksi ainoa autolaturi tietty aina "väärässä" autossa, puhumattakaan siitä, että aamukiireessä unohtaa kuitenkin myös sen kännykän seinälaturin kotiin eikä voi ladata puhelinta edes töissä. Ja reissussa muksujen tabletista loppuu tietty akku tai latausjohto ei ainakaan riitä takapenkkiläisille asti.

Noh, nyt se ankeus on meidän perheessä historiaa, sillä naputtelin viikonloppuna tilauksen Ostohyvitys.fi kautta Digishopiin ja tilasin meille arkea ja yhteydenpitoa helpottavia varusteita. 126 euron tilauksella tienasin ostohyvitystä 5,10 eur - aika kiva summa. 

- Ja mä saan vihdoin haaveilemani Swarovskin kristallein koristellun "bling my thing" suojuksen iPhoneen!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★