Sisustus & lifestyle since 2009

Search

EDESSÄ MUUTTO


Niinkuin ehkä muistatte, asumme vuokralla ihanassa omakotitalossa, jonka omistajaperhe toteutti oman unelmansa ja muutti työn perässä vuodeksi Amerikkaan. Niinpä me olemme olleet unelmavuokralaiset, jotka ovat pitäneet huolta heidän talostaan.

Nyt on kuitenkin tullut aika muuttaa ja lähteä. Hyvästellä kaikki ja aloittaa alusta. Ei onneksi aivan vielä, mutta Juhannus ja kesäkuun loppu tulee nopsaan.

Olkkarin valkoinen lautaseinä ♥


Ollaanhan me tiedetty, että tämä päivä koittaa joskus. Mutta vuosi on kulunut todella nopeasti! Tästä talosta on tullut meille koti ja naapureista hyviä ystäviä. Tämä talo on saanut myös meistä jotain: olkkari valkoisen lautaseinän ja eteinen tähtitapetin, keittiön pöydän ääressä on syöty hyvin ja naurettu paljon!

Tällä hetkellä kaikki on vielä aivan avoinna, minne mennä. Jonkin verran ollaan katseltu markkinoilla olevia vuokra-asuntoja (vuokraovi, oikotie ym), mutta vaakakupissa painaa melko paljon lasten koulut, kaveripiiri, harrastukset ym. eli ihan heppoisin perustein ei voi muuttaa pois kotikunnastamme Ylöjärveltä. Mutta tiedän, että on oltava realisti ja katseltava tarjolla olevat muutkin vaihtoehdot tarkkaan.- Laitathan viestiä/kommenttia/emailia countrysally(at)wippies.com, jos satut tietämään Tampereen seudulla kivan talon, joka tarvitsisi arvoisensa asukkaat! ♥ Sally kiittää.


Ei meillä ihan vielä näin pitkällä olla muuttopuuhissa, vaan jutun kuvat ovat viime muutostamme 2013.

21 kommenttia

 1. Tsemppiä, toivottavasti mieluinen koti löytyy! Meillä myös vähän haeskeltu uutta..ei sitä niin vaan kyllä kaupunginosaa voi enää vaihtaa ku on koululaisia. :/ Vaikka 4km päästä saisi omakotitalon ostettua sillä hintaa mitä tässä maksaa rivitalokolmiot. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuntoa myydessä on aina kolme pääpointtia: sijainti, sijainti ja sijainti ;) Eli hyvä sijainti maksaa. Sama pätee vuokramarkkinoilla. Vielä kun jaksais kerran muuttaa väliaikaiseen kotiin ja jos sitten jo omaan...

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Onnea ja voimia asunnon metsästykseen! Toivottavasti löydätte pian uuden hyvän kodin! :)

  Sinulle on haaste blogissani: http://saakurkistaa.blogspot.fi/2014/04/arkikuvahaaste-35.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Minttu, myös haasteesta ;)

   Vielä ei oo ihan kauhea paniikki uuden kodin etsimisessä, mutta kyllä kuukauden päästä alkaa olla leikki kaukana.. Onnea ja voimia siis tarvitaan!

   Poista
 3. Onnea uuden kodin etsintään! Muutto onneksi sujuu aikanaan rutiinilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen. Kehtaanko edes sanoa, että tämä tuleva muutto on jo mun elämäni 31.

   Viikonnloppuja sinne!

   Poista
 4. Joko se vuosi meni...toivottavasti pian löydättä arvoisenne kodin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No menihän se jo, melkein. Kyllä nyt pitää oikeesti ottaa härkää sarvista! Kaikki vaihtoehdot tutkitaan tarkoin.

   Ihanaa viikonloppua! Lämmintäkin on luvassa ;)

   Poista
 5. Erityisesti viimeinen vuosi on kiitänyt sellaisella vauhdilla, ettei sitä vaan pysty käsittämään. Mistähän se johtuu? Onko vuorokausia lyhennetty vai mitä? Toivon teille voimia muuttoon ja uuden kodin löytämiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl se on varmaan kuule tää ikä, oka tekee kepposet.. Joku kääntää aikakampea tahallaan nopeammalle ;)

   Poista
 6. Hitsin harmi, että Espoo ja meidän Aurora on väärässä paikassa. Me kun haetaan myös taloomme nyt sitten vuokralaisia... Tosin vasta syyskuun alusta. Mutta sanonpa silti :-) Ja jos kuulet että joku etsii Espoosta taloa, niin meilläpä olis iso Kannustalo tyrkyllä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, olis niin win-win tilanne ;) Mutta vinkkailen hei Hannis mielelläni, jos kuulen, että joku etsii Espoosta komeaa kotia vuokralle!

   Poista
 7. Kovasti tsemppiä etsintään, varmasti se uusi koti löytyy teille pian! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Tämänhetkiset vaihtoehdot ei kyllä paljoa naurata... Toivotaan, että toukokuu tuo uutta asuntorintamalle!

   Poista
 8. Koti pysyy varmasti hyvässä järjestyksessä kun vuoden välein muuttaa :) No, toivotaan että löydätte helposti uuden ihanan asunnon! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä luulis... Samat lehtiniput ym. kannetaan taas uuteen osoitteeseen ;) Oikeesti, mä alan olla jo lievästi kyllästynyt tähän "reissuelämään". Kunpa se oma koti oikeesti alkais olla näköpiirissä..

   Ihanaa viikonloppua teille! Ja hyviä myyntejä huomiselle!

   Poista
 9. Kovasti tsemppiä talon hakuun! Meille lukijoille on tietysti mielenkiintoista seurata muuttoanne ja sitä miten sisustat tulevan kotinne. Sinulle riittää siis paljon hyvää blogimateriaalia muuton takia:) Tämä pienenä lohtuna muuton mukanaan tuomasta rasituksesta:) Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Hyvää blogimateriaalia" hihhih, kiitti Ansku! Vaihtelu on tietty aina mukavaa, sisustelu samoin ;)

   Rentouttavaa viikonloppua myös teille!

   Poista
 10. Olet ihanan positiivinen, koska tiedän, että muutto on aina melko raskas rutistus, sekä henkisesti, että fyysisesti. Hurjasti tsemppiä kodin etsintään, mukava seurata mihin ja minkälaiseen kotiin päädytte!
  Terkuin Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen! Kaappien siivous on jo aloitettu ja talvivaatteet pesty ja pakattu. Eiköhän tämä tästä.., Jollakin hassulla tapaa ajattelen, että asioilla on taipumus järjestyä. Että meillekin löytyy lähiviikkoina uusi kiva koti. Peukut pystyyn vaan!

   Poista
 11. Mulla olis tiedossa yksi vanha juuri rempattu iso hirsirunkoinen 2-kerroksinen ok-talo, joka etsii vuokralaisia. Tosin sekin taitaa olla väärässä paikassa, kun on Ypäjällä lähes hevoslaitumien kupeessa.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★