Sisustus & lifestyle since 2009

Search

INDIEDAYS @ TIVOLI NIGHTCLUB
Indiedays Bloggers' Day huipentui yökerho Tivolissa järjestettyyn gaalailtaan. Klo 20 paikka oli kuin täyteen ammuttu ja kaikkialla kuhisi nuoria ja nättejä bloggareita. 40+ ikäisenä edustin siis selvästi vähemmistöä, mutta olimme silti mieheni kanssa bileissä kuin "kalat vedessä". Uudenkuun Emilia ja Rillan kodin Rilla olivat niinikään ottaneet miehensä kavaljeereiksi ja oitishan nuo köriläät löysivät yhteisen sävelen ja jaksoivat keskustella mm. musiikista tuntikausia.

Axl Smith veti juontokeikkansa tyylillä ja palkintogaalan jälkeen mies ilahdutti juhlayleisöä esittämällä muutaman oman kappaleensa veikeine tanssimuuveineen! Kurkkaa instagramista pikkupätkä. Ihanainen Emilia pokkasi hienon 3. sijan fotogeneettisin sarjassa. Onnittelut vielä tätäkin kautta!- Kurkkaa instagramista, kuinka Axl vetää moonwalkia!

Ilta oli ihana ja seura mitä mahtavinta! Kiitos kaikille teille, joiden kanssa ehdittiin vaihtaa kuulumisia! Valitettavasti nämä kuvat eivät tee oikeutta illan tunnelmalle, mutta jotain fiiliksiä kuitenkin. Meillä Pikkusisko tuli hotellissa huonovointiseksi ja jouduimme kiirehtimään sinne kesken illan. Raukkaparka on vieläkin sairaana, joten pelkästään liiallisesta herkuttelusta ei tällä kertaa ollut kyse..


EDIT:
Indiedays toimituksen omilta sivuilta löydät nyt Tivolin virallisella kuvausseinällä otettua iltaeleganssia *klik*

  Mun mekko Esprit, kengät Tamaris, laukku Quess
Kuva: Henri Ilanen/Olympus

8 kommenttia

 1. Vaikutti kivoilta juhlilta. Pikaista paranemista pikkusiskolle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Outi. Neiti on hieman piristynyt nyt illan aikana, mutta jää vielä ainakin huomenna kotiin. Uusia oksupotilaitakaan ei ole toistaiseksi ilmestynyt.. Pääsisimmeköhän näin vähällä? *sormet ja varpaat ristissä*

   Iltajuhla oli tosi mukava ja rento. Luonnollisestikaan kameralla ei juurikaan ollut käyttöä. Pääasiassa vaan fiilisteltiin ja nautittiin hyvästä meiningistä ;)

   Poista
  2. Hyvä että tauti on väistymässä loman tieltä.
   Sinulle on haaste blogissani käypä kurkkaamassa
   http://outislifee.blogspot.com/

   Poista
  3. Kiva juttu Outi. Täytyypä tulla kurkkailemaan ;)

   Poista
 2. Yhden kuvan otin iltatapahtumasta ja noi sushit meni ihan ohi, en nähnyt näitä ja nälkä oli ihan karmea. Sport Academy ruokki sitten meidät yöllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi. Eipä nämä munkaan ilman salamaa/puhelimella otetut paljon päätä huimaa... Sori lukijat :/ Mutta hauskaa oli, se on pääasia!

   Poista
 3. Oi jospa oisin ollut mukana - ensi kerralla sitten. Hauskaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavalla kerralla sitten ;) Ainahan tuolla katseellaan hakee, onko kenessäkään mitään tuttua, jolla voisi yhdistää blogin + ihmisen sen takana.

   Ihanaa Pääsiäistä teille, Tarja!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★