Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TERVEISIÄ INDIEDAYS INSPIRATION PÄIVÄSTÄ!


Tosi ihana Helsingin reissu takana! Ei edes sateinen kevätsää onnistunut latistamaan tunnelmaa, mikä valtasi Ravintola Sipulin talvipuutarhan. Upean laskikaton läpi avautui näkymä, jossa oli liki jotakin jumalaista: Uspenskin katedraalin kultaiset sipulikupolit halkoivat taivasta ja pienet purot solisivat alas jyhkeää kallioseinämää. Wau!Tapahtuma keräsi päivään runsaan osallistujajoukon ja olikin huisin mukavaa tavata bloggaajakollegoita pitkästä aikaa. Moni oli ottanut päivätilaisuuteen järeämpääkin kuvauskalustoa mukaan, mä napsin fiiliskuvia vaan iPhonella. Karismaattinen Axl Smith otti vuoronperään tyttöjä kainaloonsa, joten pitihän munkin päästä yhteiskuvaan. 

- Se oli oikeesti söpö! Ja meidän perheen neidit niiiiiin kadeja tämän kuvan nähtyään.Päivään oli mahdutettu kivoja workshoppeja ja ständejä, saimme hyödyllisiä vinkkejä bloggaamiseen ja kuvaamiseen ym. mutta päivän ehdottomasti parasta antia oli mielestäni tyylikkäiden leidien seura: Kerttu, Karla, Rilla, Emilia, Essi, Suvi, Lumo, Frida, Minna... Kiitos seurasta! Ja te ihanat bloggarit, jotka ette päässeet paikalle, olitte lämpimästi ajatuksissamme. Ensi kerralla sitten mukaan, joohan?

Ihana Karla antoi blogitunnin päätteeksi vinkkejä mm. perheen + bloggaamisen yhteensovittamiseen.


Päivätilaisuuden jälkeen suunnistin hotellille. Meidän huoneemme sijaitsi Hotelli Marskin lisäosassa, jonne päästäkseen oli käytettävä aika "spookyä" Koneen hissiä vm. 1931. Muksut nimesivät sen Titanic -hissiksi ja mä näin jo sieluni silmillä kuinka hyytävät vesimassat syöksyvät kohta hotellin käytävillä...

Loppuun vielä, etten oikeasti ole ihan niin vanha, että tarkoituksellisesti valokuvaisin kirkkoja, mutta kyllähän tämä valkoisena hohtava Tuomiokirkko oli jo arkkitehtuurillisestikin ikuistamisen arvoinen. Vetäisimme vielä Retromodernin Suvin kanssa whopperit Mannerheimintien Burgerkingissä, sillä eihän noista pienistä suupaloista oikeasti tullut täyteen, ja sitten lähdimme tahoillemme valmistautumaan iltaan. Siitä lisää huomenna. Nyt valmistautumaan maanantaihin. Sweet dreams!


PS. Instagramissa lisää kuvia *klik* 

8 kommenttia

 1. Oooh..ihana viikonloppu varmasti! :) Jos matka ei olisi näin pitkä niin innolla mukana olisin ollut jälleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi mukavaa! Lähde ihmeessä ens kerralla mukaan ;)

   Poista
 2. Kiitos ihanainen hyvästä seurasta... Me ollaan Minnan kanssa missattu nuo kaikki ihanat syömiset. Mulla ei ole niin väliäkään, vaikka joku ruokailu jäisi väliin, mutta Minna meinasi jo pyörtyä jossain vaiheessa iltaa. Onneksi rypalemehua sentään oli tarjolla:)) Tsemppiä tulevaan viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, oli hauska viimeinkin nähdä livenä! Ens kerralla uusiksi! Sulla oli makeet vaatteet ja illalla kukkakin hiuksissa. Terkut myös Minnalle!

   Poista
 3. Oli Burgerking vaan melkoinen kokemus. Ja kivaa oli, kiitos seurasta! Ja tsemppiä työviikkoon, onneks se on pätkä viikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea pitää kokeilla ;) Ollaan onneksi vielä vältytty taudilta, pikkuneiti sen sijaan on kovasti kipeänä..

   Joko teillä kovasti odotetaan uutta perheenjäsentä saapuvaksi?

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Axl oli niiiin hurmaava! Ja juonsi hienosti myös iltagaalan sekä esiintyi siellä.. Kurkkaa tanssimuuvit instagramista ;)

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★