Sisustus & lifestyle since 2009

Search

INSTRUMENTARIUM KEVÄÄN 2014 AURINKOLASIUUTUUDET


BLOGIYHTEISTYÖ | Indiedaysin järjestämässä blogipäivässä pääsimme tutustumaan instrumentariumin tämän kevään uutuusaurinkolaseihin. Paikkana oli Ravintola Sipulin talvipuutarha, Helsingin Kanavarannassa. 

Esillä oli kattava valikoima kevään uutuuksia ja kehysasiantuntijan suosiollisella avustuksella jopa minä, joka omaan sangen korkeat poskipäät, onnistuin löytämään kasvoilleni sopivat suuret ja tyylikkäät aurinkolasit. Ne ovat nämä Guccit - ja rakastuin niihin samantien, kun nostin ne nenälleni!"Gucci on yksi tunnetuimmista merkeistä maailmassa. Vuonna 1921 Guccio Gucci avasi nahkatuotteita myyvän yrityksen sekä pienen matkalaukkuliikkeen kotikaupungissaan Firenzessä. Gucci silmä- ja aurinkolasit seuravat muotitrendejä, mutta kunnioittavat historiansa eleganssia ja traditioita." 

Hyväksi kakkoseksi pääsi Tiffany & Co. näillä kullanväriset yksityiskohdat omaavilla laseillaan. Kissamainen muotokieli nostaa kivasti kasvojen linjaa ylöspäin, mikä on oikein juttu näin 40+ iässä. Tiffanyt myös tekivät viileän vaarallisen, hieman salaperäisen vaikutelman. Tyyli ennen kaikkea!

 
 
"Pitkän historian omaava Tiffany-merkki tarjoaa silmälaseissa kantajalleen arvokkuutta ja ylellisyyttä. Tiffany on tarjonnut maailmalle tyylin mestariteoksia jo vuodesta 1837 alkaen. Tiffanyn ytimessä on hienostuneisuus ja kestävä kauneus."

- Käy säkin kurkkaamassa instrun sivuilla, löytyisikö mallistosta oma suosikkisi! *klik*   

Juuri nyt esim. silmälasien ostajalle aurinkolasit kaupan päälle! Tai osa merkkiaurinkolaseja -20%. (huom. tarjoukset voimassa rajoitetun ajan)

 
Instrumentarium haastoi Indiedaysin bloggaajat tutustumaan monipuoliseen silmälasi- ja aurinkolasivalikoimaansa ja valitsemaan suosikkinsa niiden joukosta. Seuraa blogeja ja instrun kampanjasivua niin näet, millaisiin valintoihin minä ja muut bloggaajat päädyimme!

Äänestämällä omaa suosikkiasi + täyttämällä yhteystietolomakkeen instrun kampanjasivulla olet lisäksi mukana arvonnassa, jossa voit voittaa 179 euron arvoisen lahjakortin Instrun silmälasi- ja aurinkolasikehyksien valikoimaan. Pääset sinne tästä *klik*Postaus on toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Instrumentariumin kanssa.

10 kommenttia

 1. Hyvännäköiset glasit. Mulla on kans makeet vaihtoehdot tiedossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihanainen! Noi Guccit oli kyllä mageet...

   Poista
 2. Heippa! Bongasin itseni tuosta ekasta kuvasta :) Voisinko käyttää sitä omassa blogissani? ..linkittäen tietysti kuvatekstissä takaisin sinun blogiisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Niina, tottahan toki voit käyttää kuvaa! Itse uskalsin julkaista sen blogissani, koska seisot sopivasti selin kameraan = minuun :DD

   Ihanaa kevätviikkoa!

   Poista
 3. Komiat pleksit! ;) Ja minähän se tuossa hapsulaukkuni kanssa patsastelen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vaan ;) Pleksit... *hihittelee*

   Ja juu, kukapa muukaan se siinä patsastelee :DD Löysitkö kehysvalikoimasta mieleisiä?

   Poista
 4. Guccit ehdottomasti tyylikkäimmät sulle, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nää oli siis vaan blogipäivän hauskoja kokeiluja ;) Ois tiettykin pitänyt kuvauttaa itsensä niissä laseissa, jotka sai parhaimmat naurut ja näyttämään mut jättikokoiselta hyönteiseltä... Mutta nämä Guccit siis munkin lemppari koko valikoimasta! Käy kurkkaan instrun kampanjasivuilta hei Outi lisää! Linkki löytyy postauksen lopusta.

   Poista
 5. Oi, Guccit näyttää tyylikkäiltä sinulla! :) Testasin niitä itsekin, mutta taisivat olla minun nassuun liian isot. Ja kenetkäs pongasinkaan kuvasta AnuElinan seurasta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen! Oli kiva nähdä hei ;) Mitenkäs teidän kuviot etenee?

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★