Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TALLINNA CALLING


- Perjantai. Viikon paras päivä :)

Talo siivottu (jo eilen), samoin kaupassa käyty. Edessä kaksi kokonaista päivää ihan omiin juttuihin. Tosin huomisaamuna nousen kukonlaulun aikaan, sillä lähden työ/huvimatkalle Tallinnaan. Alunperin sen piti olla virkistyspäivä Helsingissä, mutta agenda hieman muuttui ja nyt menemmekin Tallinnaan! Ihan kiva, jeee. Onneksi passi sentään oli voimassa! 

Nooh, reissussa rähjääntyy aina, sille ei voi mitään. Hesa tai keväinen Tallinna, ei sillä niin suurta väliä. Tuliaiset nyt saattavat olla ehkä aavistuksen ruhtinaallisemmat! Toivotaan myös, että tuulenpuuskat hieman laantuvat lauantaiksi. Instaan päivittynee kuvia viimeistään sit paluumatkalla ;)
Sunnuntai-iltana selviää BEACH HOUSE arvonnan voittaja. Hurjan ahkerasti olette osallistuneet, mutta jollet sattumoisin ole vielä mukana, niin nyt kannattaa klikkailla itsensä sinne tästä. Luvassa on nimittäin yhdelle onnekkaalle kuvan upea Beach House "plain white" pussilakana + tyynynliina! Peukut pystyyn!

- Reipasta viikonloppua! 


Postauksen Tallinnan kuvat viime syksyn reissulta.

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanainen! ♥ Täytyy yrittää shoppailla vähän jossain välissä..

   Poista
 2. Ihana reissu sulla tiedossa ja ainakin huomiseksi on luvattu kaunista säätä. Meilläkin juuri siivoukset lopetettu ja edessä lasi kylmää valkkaria. Huomiseksi luvassa ulkotöitä. Kevätmessut messukeskuksessakin houkuttelisivat, vaan tuskin jaksan lähteä minnekään ! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana! Täälläkin lasillinen valkkaria yömyssyksi ;) Kohta petiin, kello soi viideltä!

   Poista
 3. Tallinnassa on aina jotain uutta nähtävää. Hauskaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Lumo, ihana päivä takana ;) Nähdäänkö viikon päästä?

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★