Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KEVÄINEN TALLINNA- Elämä voittaa taas humputteluviikonlopun jälkeen ja keväinen Tallinna on tältä erää nähty.

Melkoinen tuuli kävi lahden eteläpuolellakin merenrannassa ja katupöly ym. hienojakoinen aines tunki silmiin ja suuhun. Tallinnan taivas oli kuitenkin kirkkaan sininen ja lämpimillä seinän vierustoilla/ kadunkulmissa oli mukava pällistellä. Virallisen kongressiosuuden jälkeen meillä oli reilut pari tuntia omaa aikaa ennen yhteistä iltaohjelmaa. Kiertelimme tyttöporukassa Vanhan Kaupungin mutkittelevia mukulakivikatuja. Katusoittajat olivat jo heränneet talviuniltaan ja valtavat kukkameret loistivat kadunkulmissa. Viru-hotellin viereisessä ostoskeskuksessa, Kaubamajassa oli "osturalli", Stockan Hulluihin päiviin verrattavissa oleva megalomaaninen aleryntäys, joten pitihän sinnekin kurkistaa. Mä huomasin kyllä jo muutaman askeleen jälkeen, että tuli tehtyä vikatikki, sillä en juurikaan viihdy väentungoksessa, mutta pitihän ne käsiveskat, korkkarit ja muut tsekata ;) Hinnat olivat mielestäni yleisesti ottaen melko korkeat (=likimain samat kuin meillä Suomessa), tosin hiusvärit olisivat olleet 4,50 ja satiinisukkahousut 2,90 mutta hiusvärit olivat, sanoisinko, aikas venäläisiä (kastanjaa, punaista, mahonkia) ja sukkisten värit ainakin mun skandinaavisen vaaleille rotusäärilleni vähän turhankin paahtuneen ruskeita... Ja saahan noita sukkiksia Suomestakin!

- Kun viimein pääsimme ulos tavaratalon kemikaliosaston parfyymipilvestä, suuntasin ilomielin ulos istuskelemaan puistonpenkille. Tuliaisostokset tehtiinkin sitten paluumatkalla laivassa.

Aivan Tallink terminaalin läheisyydessä on vanhan kauppamakasiinin tyylille uskollisesti rakennettu panimoravintola Kochi Aidad, jossa meillä oli iltatilaisuus ruokailuineen. Mä olin tiettykin aivan lumoutunut paikan vaikuttavasta arkkitehtuurista sekä vanhan ajan tyyliin toteutetusta sisustuksesta. Myös ruoka ja palvelu olivat erinomaisia, joten suosittelen poikkeamaan. Paikka sopii koko perheelle, sieltä saa maukkaita annoksia ja viikonloppuisin on myös livemusaa tarjolla. 

Valitettavasti tässä vaiheessa omat kuvani alkavat olla jo hieman tärähtäneitä, joten ravintolan omat nettisivut *klik* saattanevat olla enemmän edukseen. "Naisten huone" eli veski oli myös ihailtavan tyylikäs takorautaisine yksityiskohtineen ja rosoineen. Pointsit siis myös sille! Instagramissa lisää reissukuvia. Klikkaile itsesi sinne tästä.

 
Reissukuvat iPhone5

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Joo, Tallinna on kaunis kaupunki, sen tunnelma on värikäs ja meininki selkeästi erityylinen kuin meillä Suomessa.. Hinnat ovat kyllä kohonneet hurjasti euro-valuuttaan siirtymisen jälkeen, mikä on mun mielesä miinusta matkailulle. Ja niitä krääsäkauppiaita on joka kadunkulmassa, oih ja voih :/ Mutta fiksu ostosmatkailija hurauttaa pois turistirysästä ja löytää parhaat ostopaikat hieman kauempaa.

   Poista
 2. No niin nyt sitten ihaistuin, nimittäin noihin pöllö kännykkäpussukoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkäsin, niin paljon, että piipahdin sisällä kysäisemässä hintaa... Ja arvaa paljonko noi virkatut kännykkäpussit maksoi? Siis oikeesti - 23 euroa!! Huhhuh.

   Mukavaa viikkoa!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★