Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HEI ME CHILLATAAN- Ihan mahtavaa! Jo huomenna työviikko pulkassa.

Kiireisen työn + perheen + bloggaamisen yhteensovittaminen on ollut haasteellista. Hyvä ystäväni sen kiteyttikin: "Kyllä huomaa, että rouva on mennyt töihin, blogi on nimittäin nykyään toooosi tylsä."  Ja sit me naurettiin perään!

Peiliin katsomisen paikka kuitenkin selvästi, mutta eiköhän tämä tästä. Koittakaa kestää. Nytkin nolona tarjoilen teille kuvia viime Pääsiäiseltä, joka muuten oli silloin jo maaliskuussa. Mutku en jaksanut vielä tänään siivota..

Tekisi mieli leipoa jotain ihanaa Pääsiäiseksi - sitruunakakkua vaikka!


Indiedaysin blogipäivä illanviettoineen oli oikein hyvä tunnelman nostattaja. Jos motivaatio on joskus ollut vähän hakusessa, niin eihän tässä edes varmaan enää osaisi olla ilman bloggailuja, kun tätä on harrastettu niin pitkään :) Olikin tosi kiva jutella näistä aiheista muiden perheellisten bloggareitten kanssa. Esim. kahden pienen tytön äiti Karla, blogista All I ever wanted is here, aloittaa ihan pian taas työt mammaloman jälkeen.

Nämä kuvat siis edellisestä kodistamme. Lautaseinää ei ollut, mutta näemmä enemmän Annoa ja itämaisempaa sisustusta olkkarissa. Ihan hauska katsella, miten sisustus on muuttunut viime keväästä! Vatsuripöpö alkaa olla tältä erää selätetty, mutta Pikkusisko jäänee vielä huomenna pois eskarista. Pitkä viikonloppu houkuttelee itseäni tällä hetkellä kovasti. Sitä ennen täytyy kuitenkin siivota, täyttää jääkaappia ja pestä pyykkiäkin. Eniten odotan näiltä extravapailta, että saa herätä ilman herätyskelloa. Oih, mitä luksusta. Ehkä tavataan myös ystäviä, ulkoillaan, syödään hyvin ja maistellaan himppunen viiniä..

12 kommenttia

 1. Pitkää viikonloppua täälläkin jo malttamattomana odotellaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Jotenkin kevyempi työviikko ollut henkisesti, kun tietää, että neljä päivää töitä + neljä päivää vapaata ;) Tosin taitaa olla, että ainakin meillä, täytyy ehtiä tehdä normaalin työviikon duunit nyt tässä tynkäviikossa, blaah. Mutta jaksaa jaksaa..

   Mukavaa Pääsiäisen aikaa!

   Poista
 2. Muutama lyhyempi viikko töissä tulee kyllä tarpeeseen täälläkin. Ihanaa nähdä sukulaisia ja ystäviä ilman kiirettä. Hyviä vapaita myös sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, ihan parasta, että niitä on peräti KOLME PERÄKKÄIN!!! Woot woot *tuulettaa*

   Mukavia Pääsiäisen pyhiä myös sinne teille, Outi!

   Poista
 3. Aurinkoista pääsiäistä Sari ♥
  Minä lähden tutustumaan Tallinnan pääsiäiseen huomenna :)

  VastaaPoista
 4. Täysin ymmärrettävää, että bloggailu ei ole nyt tärkeysjärjestyksessä ykkösenä! Ihan kiva kun postaat juuri sen verran, että pysytään messissä! Kauniita nuo vuoden takaiset pääsiäiskuvat ja minulle jopa uusia kun en silloin seurannut blogiasi. Oikein virkistävää ja iloista pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ansku, hyvä pointti! Vuodessa onkin tullut paljon uusia lukijoita lisää ;)

   Ihanaa Pääsiäisen aikaa! ♥

   Poista
 5. Ihania pääsiäisvapaita, niitä todellakin kaivataan. Ja ensi viikollekin on luvassa jo "melkein helteitä". Juhuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. +19 taisi olla hurjimmissa ennusteissa ma-ti! Harmi, että sitten pitääkin palata minilomalta töihin.. ;) Nyt nautitaan!

   Poista
 6. Aurinkoista pääsiäistä! Ihanaa kun juuri pääsiäispyhiksi on luvattu sään lämpenevän. Tarkoitus on lepäillä ja syödä hyvin anoppilassa. Ehkä pääse riippukeinuunkin jo nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä aamuna olis saanut nukkua vaikka kuinka pitkään niin yhdeksän aikaan kolotti jo sen verran kahvihammasta, että oli pakko nousta sumpin keittoon...

   Riippukeinu kuulostaa hei Lumo tosi fantsulta! Ihanaa Pääsiäistä!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★