Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HAPPY HOLIDAYS


- Iloista Tapaninpäivää ihanaiset! 

Jouluaattoa vietimme vanhempieni luona Tampereella ja nämä muut joulun päivät ovat kuluneet kotosalla hieman rennommin. Vatsat on täynnä herkkuja ja lasten riemu suurimmillaan. Joulupukki oli tänä vuonna erityisen kiltti ja toi monta toivelahjaa. Joulukortteja sen sijaan saimme ennätysvähän.

Ollaan viipyilty pitkään pyjamassa ja syöty ja taas syöty sekä leikitty ja pelattu lasten kanssa korttia ja lautapelejä. Ihan parasta! Leffoja ja popcornia on myös kulunut kiitettävästi. Eilenkin oli 'pakko' valvoa ja katsoa tyttöjen kanssa Titanic, vaikka olen nähnyt sen yli kymmenen kertaa.

Ava-tonttu ilahduttaa kortissa

Tähtitarjotin, lautaset ja aterimet IKEA


Hobstar laseissa on jälkkäriksi luumurahkaa. Suklaarasiassa on jo toinen kerros menossa ja kinkku pienentynyt sen verran, että taidanpa laittaa huomenna paahtopaistin uuniin. Ja tekisi myös mieli leipoa jotain hyvää, porkkanakakkua maybe. Huomennahan pääsee jo alennusmyynteihin joulukiloja karistamaan, mutta yleensä me ollaan viety lapset näin Tapanina pulkkamäkeen! Voi, kun saatais pian lunta.

- Lämmin kiitos kaikille hyvän joulun toivotuksista! ♥ 

10 kommenttia

  1. Toinen kerros vasta ;) Meillä tyhjentynyt jo kolme rasiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih,tarkoitin tiettykin mun omasta isosta Fazerin rasiasta, jossa on 31 konvehtia per kerros! Muilla perheenjäsenillä on omat boxit..

      Joulun jatkoja sinne!

      Poista
  2. Oij, ihanalta näyttää ja kuulostaa teidän joulu<3 Meillä joulupäivät sujuneet rennolla meiningillä, syöden ja nauttien leppoisasta oloilusta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä samaa se on meilläkin ollut. Ollaan päätetty jo vuosia sitten, ettei suhata jouluna ympäriinsä kyläpaikasta toiseen, vaan joulu on meille laatuaikaa perheen kesken. ♥ Tänään 27.12. oli sitten jo mukava käväistä vähän kaupoilla ja ostaa salaattiaineksia + hedelmiä ;DD

      Poista
  3. Pyjamaa ja rentoilua meilläkin on vietetty. Tänään on kuitenkin päästy jo lenkille ja nautittu auringon säteistä ulkona. Herkuttelu kuuluu jouluun, vaikka puntari siitä ei niin tykkääkkään. Leppoisia joulun lopun päiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ihana pikkupakkanen oli tänään! Voi, kunpa saataisiin vuodenvaihteeksi lunta!

      Mukavaa vuoden viimeistä viikkoa!

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★