Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Carpe diem


"Hyvä ruoka, parempi mieli." Mutta täytyy kyllä todeta, että elämä murjoo nyt oikein urakalla. Taivaankappaleiden asennot ovat ilmeisesti sangen epäsuotuisat, sillä vastoinkäymisestä toiseen harppomista on ollut tämä loppuviikko. Ensin vietiin kuvainnollisesti matto jalkojen alta, sillä eipä aamulla vielä tiennyt, mitä iltapäivä tuo tullessaan. Sitä seurasi sitten vielä sarja pienempiä pettymyksiä. Ja aika monta yhden vuorokauden sisään, jos saan sanoa. Ihan näppäimillä ollut kiva vuokra-asuntokin meni toiselle perheelle. Laiha lohtu, että oltiin sentään 1. varasijalla. Blääh!Prisman pakastealtaasta löytyi onneksi nämä kivat esipaistetut pakastepizzapohjat ja sai vähän oikaista ruuanlaitossa! Täytteeksi herkkusieniä, tonnikalaa, chorizo-makkaraa, valkosipulia, paprikaa. Jokainen sai laittaa mieleisensä täytteet. Miehen kanssa kaadettiin kyytipojaksi lasit viiniä. Laiha lohtu sekin, sillä jääkiekkopelikin varmaan hävitään ja mun suosikit tippuu Voicesta.

Elämä on arvaamatonta. Mutta miksi ihmeessä tässä iässä pitää vielä sortua siihen, että tulee arvostaneeksi itselle päivänselviä asioita vasta, kun on liian myöhäistä.. Thank God, perhe on koossa eikä kukaan ole kuollut. Eikun pää pystyyn vaan ja kohti uusia pettymyksiä! 

Carpe diem, siskot!Lexington tekstiilit: lexingtoncompany.com

14 kommenttia

 1. Toivottavasti taivaankappaleiden asennot muuttuvat pian ja positiivisempaa on tiedossa.

  VastaaPoista
 2. Jiihaa, Tappara voitti!

  Ehkä tästä onkin suunta vain ylöspäin ;)

  VastaaPoista
 3. Olipa hyvin sanottu, kyllä perhe on tärkein, ja paljon pahempaakin voi sattua:) En lainkaan vähättele vastoinkäymisiä joista puhuit, mutta ehkä ne taivaankappaleet pian muuttaa asentoaan taas :) aina voi aatella, että tästä ei voi muuta kun ylöspäin, ja ehkä asioilla oli jokin tarkotus jonka huomaat vasta myöhemmin:) Voimia:)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä! Meillä taitaa olla pizzapäivä huomenna.
  Tania

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, Tania! Mukavia herkutteluhetkiä ;)

   Poista
 5. Välillä tuntuu, että sitten kun alkaa mennä asiat pieleen,
  niin mikään ei pysäytä sitä ketjua... Mutta onneksi se sitten
  aina jossain vaiheessa kääntyy parempaan. Paljon tsemppiä siis
  ja toivotaan, että pizzat kääntää sattumat iloisiksi : )
  Meilläkin nimittäin oli tänään pizzaa pitkästä aikaa : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lohduttavista sanoistasi, Päivi. Luonnollisena jatkumona tämänviikkoiselle ajattelin jo, että seuraavaks iskee varmaan salama! Niin monta ikävää ja huonoa uutista tuli peräjälkeen että huhhuh. Mutta vaikeudet on tehty voitettaviksi! Pitää vaan jaksaa uskoa siihen.

   Poista
 6. Hei, minulla on ollut juuri tilanne päällä, pari viikkoa sitten asiat alkoivat mennä pieleen toinen toisensa jälkeen, pettymys pettymyksen perään ja tuntui, ettei loppua näy.Nyt jo helpottaa.
  Toivon sinulle hyvää viikonloppua ja onnen kääntymistä.
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet Päivi aivan mahtavan positiivinen ihminen! Kiitos ystävällisistä sanoista ja kannustuksestasi.

   Yllättäen tulevat ikävät asiat, tapaturmat ja jopa ystävän/läheisen yllättävä poismeno ovat rankkoja asioita. Jotenkin sitä tuudittautuu ajatukseen, että tietyt asiat vaan on ja pysyy. Kun näitä peruspilareita sitten järkytetään ilman ennakkovaroitusta, siinä pieni ihminen kyllä tutisee hetken aikaa.

   Kevään heleitä päiviä tiellesi, Päivi! ♥

   Poista
 7. Sally muista,asioilla on tapana järjestyä.Parasta pyhänaikaa.Isot halit.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★