Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Shampanjaa ja suhumaalausta

Vauhtiviikko taas takana, huh. Nuorena onneksi jaksaa! Melkoista haipakkaa on menty siis viime päivät, mutta sisustusalan opinnot alkavat olla nyt viimeistä silausta vailla, sillä tutkintotilaisuudet on kaikki eli 4/4 pulkassa. Tänään meillä oli vielä huonekalumaalausta, ja niin on luvassa huomenna lauantainakin, mutta toukokuussa onkin sitten enää yksi lähiopetuspäivä + koulun päättäjäiset! Vähiin käy ennenkuin loppuu.


Facebookin puolella hehkutinkin jo eilen illalla voittajaoloani, oih niin makee fiilis kaiken ahkeroinnin jälkeen - ja lupasin tarjota virtuaaliset shampanjat kaikille ihanille tykkääjille! Kiitos jokaiselle teistä, kun olette olleet hengessä mukana ja lähettäneet kivoja ja tsemppaavia viestejä tämän kevään loppurutistuksen aikana!!


Mutta ihan vielä ei olla finaalissa, vaikka kalkkiviiva häämöttääkin, sillä tänään oltiin huonekalurestaurointiosastolla huonekalujen maalauksen kimpussa. Viime kerralla aloittamani lastentuoli ei nyt sitten saanut yleisön pyynnöstä huolimatta hattaraa tai minttua ylleen, mutta ehkä myöhemmin seepraraitaa sitten vaikka, sillä päästiin tänään yllättäen kokeilemaan ruiskumaalausta ja siitä innostuneena suhuttelin kaksi ohutta kerrosta koulun valkoista kalustemaalia viime kertaisen tartuntapohjamaalin päälle. Ja kyllä on kuulkaas hieno pikkutuoli nyt! Plus että maailman kivointa hommaa on sitten toi ruiskulla maalaaminen!Huomenna harjoittelemme vielä koristemaalaustekniikoista ootrausta eli puukuvion mukailumaalausta sekä marmorointia eli kuinka maalilla saadaan marmorin näköistä jälkeä aikaan (mutta ei sentään tuohon tänään viimeistelemääni lastentuoliin)! Niin, ja huomenna pääsen myös liimaamaan yhden 40v. vanhan talonpoikaistuolin huterat jalat. Komea tuoli kuuluu ruokailukalustoon, joka on aitoa tammea ja tanskalaista talonpoikaisbarokkia ja huonekalun kunnostuskin kuuluu meillä siis vielä opinnoissa tämän kevään ohjelmaan.

7 kommenttia

 1. Vautsi! Tuoli on hieno ja itse näytät kyllä todella tehokkaalta haalarissa hengityssuojan ja maalaussuihkejutskan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, kiitos Minttu! Mä hurahdin ihan täysin tohon ruiskumaalaustekniikkaan. Ajattelin toivoa mieheltä valmistujaislahjaksi oman maaliruiskun ;)

   Happy Friday!

   Poista
 2. Kiitos virtuaalishamppanjasta :) Tuo on tuttu tunne kun opinnot liki päätöksessä. Itse olen myös opiskellut aikuisena uuteen ammattiin ja kyllä se valmistumispäivä oli nannaa! Tsemppiä loppurutistukseen ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kippis vaan! Perhoset kutittaa vatsassa ja suuri tuntematon odottaa ;) Onhan tää ihan superfiilis, kun saa kahden vuoden uurastuksen päätökseen!

   Kaunista keväistä viikonloppua!

   Poista
 3. Kiitos ja kumarrus sihijuomasta ja oikein paljon onnea vielä kerran! Vaikka mun aikuisiän koulu kesti vain sen vuoden niin oli se jotenkin niin huippufiilis saada koulu suoritettua, joten I feel you sister :) Ihanaa viikkistä <3

  VastaaPoista
 4. Upeaa, että alkaa olla loppurutistuksen aika. Onnea sinne! (Tuolista tulikin oikein hieno!)
  XX

  VastaaPoista
 5. Aaa :) Ihanalta näyttää nuo sun touhut! Hirveesti onnea sinne loppurutistukseen!! :))
  Niin ja ruiskun kyllä haluaisin!! Sillä on niin hyvä maalata! AAh! Ei sattuisi olemaan vinkkejä, että mikä olisi hyvä ruisku kotikäyttöön?? :DD

  Hyvää alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★