Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Kodin etsintä ja grilli kuumanaTänään on ollut upea sininen taivas ja kuuma kevätaurinko! Vaikka huoli ja murhe paistavat kasvoilla, on lohduttavaa huomata, että aurinko nousee sittenkin. Rohkeasti vain uutta päin, kiitos kannustuksestanne, ihanat!

Pari viikkoa sitten puoli terassia oli vielä lumen peitossa, mutta kannettiin silti istumatyynyt tyynyt ja kahvit ulos. Silloin uhkasin viedä nautiskelun seuraavalla kerralla pidemmälle ja pistää grillin kuumaksi! Näin kävikin. Tänään. Siispä makkaraa grilliin ja siidukkaa lasiin. Oli kieltämättä aikas mukavaa tiirailla aurinkolasien raosta kokkaavaa miestä ja leikkiviä lapsia ;) Nahkarotsi päällä oli jopa liian kuuma, kun istuskeli suojaisassa paikassa.
Sunnuntain grillaustuokiota ennen oltiin oltu jo aamupäivällä ulkona ensimmäisen kerran. Siivottu pihaa talven jäljiltä, rapsuteltu ja lakaistu. Haravoida ei ihan vielä voi, sillä nurmikko on kovin märkää. Välissä käytiin paria asuntoakin katsomassa. Mutta saldo siltä osin on aika heikonlainen. Pakkaaminen on nimittäin jo aloitettu, mutta uutta kotia ei ole vielä löytynyt.. Seuraavat viikot tulevat olemaan ratkaisevia.

Vinkkaa ihmeessä, jos tiedät, kenellä olisi meille sopiva vuokra-asunto tarjolla Tampereen seudulla!

4 kommenttia

 1. Onnea uuden asunnon etsintään !
  Herkullinen sunnuntaimenu teillä.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti löytyy uusi koti pian - ja muutkin murheet väistyvät♥
  Aurinkoisia päiviä edelleenkin!

  VastaaPoista
 3. Oi teillä on jo gtillikausi korkattu, meillä ei ihan vielä. Onnea paljon asunnon metsästykseen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tytöt yhteisesti! Sopivaa auntoa ei ole kovasta etsinnästä vielä löytynyt - ja toukokuukin pyörähti jo käyntiin! Aikas jännittävää, etten sanoisi.. Ja sanonkin ;) Onneksi asioilla on taipumus järjestyä.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★