Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Feeling blue

 


Rakkautta ensi silmäyksellä. Mä nimittäin hurahdin näihin farkuista kudottuihin räsymattoihin välittömästi nähdessäni niitä reilu vuosi sitten Tukholman huonekalumessuilla. Nämä ekat kuva siis kevään 2012 messuilta Ruåttista ja silloiset postaukset löytyy helmikuun osiosta täältä (klik ;). Tuolloin ajatus sinisestä soffasta, saati edes sinisestä matosta tuntui aika rohkealta, mutta niin vaan se sisustusmaku muuttuu.. 

Kodin Ykkösessä näkyi olevan kiva pyöreä farkkumatto Anno -sarjaa. Sopis kyllä meille! Ja paljon muutakin raikasta sinivalkoista ja merihenkistä oli laitettu tällä viikolla esille. 


Pyöreästä Fiesta -matosta haaveillessa ihastelen tätä mun uutukaista Lexingtonin farkkutyynyä. Sen paikka piti olla makuuhuoneessa, kun ne farkkumatotkin päätyivät sinne, mutta kummasti vaan tämä ihanuus päätyi olkkariin ;) Tykkään!Naisen mieli muuttuu. Ensiksi kaipaa valkoista ja lisää vaan valkoista. Ja kun riittävästi raikastaa sisustustaan valkoisella, niin rupeaakin haluamaan tummempaa kaveriksi. Ja sama toisinpäin. Musta kausi väistyy lopulta ja rupeaa jälleen tekemään mieli kääntää sisustusta vaaleampaan suuntaan. Harmaa ja beige, sekä nyt niin muodikas greige (harmaanbeige), ovat luonnonläheisiä ja sen vuoksi hyviä perusvärejä sisustuksessa. Ja kun on oikein neutraalia ja väritöntä, niin alkaa kaipaamaan värejä!

Mulla on tällä hetkellä hirvee hinku siniseen! Ja nimenomaan farkkukuosiin. Nämä viimeisen kuvan farkkutyynyt muuten ompelin pari vuotta sitten mun veljelle, hänen omista vanhoista farkuista ja t-paidoista ;) Eiks ookin mageet?

12 kommenttia

 1. ihania on, sininen on niin kesän väri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana. Mulle sininen edustaa aina kevättä. Kun luonto on vielä harmaa, sininen taivas on silti yhtä kaunis kuin aina!

   Aurinkoa päivääsi!

   Poista
 2. No, hyvä, että kyse onkin farkunsinisestä, eikä alakulosta. Tykkään noista sinun matoistasi.
  XX

  VastaaPoista
 3. Yhdyn edelliseen, meinasin juuri sanoa, että ihanan kesäisen näköisiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Sininen on taivas, siniset on silmänsä sen. Siniset on järvet, sinisyyttä heijastaen.."

   ;)

   Poista
 4. Farkunsininen yhdistettynä puhtaan valkoiseen on vaan niin kaunista!
  Ihana uusi tyyny sinulla :)

  VastaaPoista
 5. Tänään kattelin että Hemtexissä oli farkunsinisiä räsyjä, joissa piristeenä hopeaa :) Oli tosi kivan näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kun kiva! Noissa Tukholman huonekalumessujen räsyissä oli kans hopeaa kuteessa mukana! Pitääkin käydä kurkkaamassa, minkä hintaisia ovat Hemtexissä ;)

   Poista
 6. Olen kutonut räsymattoja farkuista leikatuista kuteista ja niistä tulee tosi kivoja. Muutamaan mattoon tein tasaraitaa vaaleansinisistä-valkoisista ja vaaleanpunaisista-valkoisista. Tuli ihanan hempeät matot.
  Minäkin tuunasin vanhoista farkuista siskon pojille tyynyjä tässä pari vuotta sitten ja myös kasseja olen ommellut farkuista. Niistä voi tehdä vaikka mitä!
  Kivaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kun kiva kuulla! Mäkin haaveilen, että pääsisin kutomaan kangaspuilla. Siitä onkin pitkä aika, kun olen viimeksi paukuttanut niillä ;)

   Aurinkoa päivääsi, Eeviregina!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★