Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Terassikausi avattu!


Kyllä aurinko nyt hellii meitä suomalaisia! Jo monena päivänä on tehnyt mieli viritellä kahvit terassin pikkupöydälle, mutta viikko sitten Pääsiäisen pyhinä terassilaudat olivat vielä ihan lumen ja jään peitossa. 

Vaan toista on tänään, lumi nimittäin sulaa kuin silmissä! Tein ruokaa ja syötiin hieman myöhemmin tuossa kahden maissa iltapäivällä ja ruokalevon sijaan roudasin lampaantaljat ja tyynyt ulos. Ja ei kun kaffit kiehumaan (ei sentään syöty ulkona, vaikka sekin käväisi kyllä mielessä ;)Musta toppis oli ihan liikaa, sillä seinänvierustalla oli varmaan parikymmentä astetta. Kieltämättä puolen tunnin istumisen jälkeen rupes jo hieman hirvittään, että kauanko tässä tohtii istua, ettei vallan pala, kun lumi kuitenkin kertaa auringon vaikutuksen.. Helmililja oli kanssani samaa mieltä ja nyökytteli puolen tunnin jälkeen.

Tätä menoa viikon päästä voi varmaan jo kaivaa grillin talviteloilta ja viritellä sinne ekat makkarat. Ihan selkeesti raitisilmamyrkytyksestä sekaisin nimittäin jo suunnittelen sellaista.

Mut ens kuun jälkeen on hei jo kesäkuu!So beautiful weather today. Sunny April Saturday. I just had to bring some coffee outdoors and enjoy the sunshine with a cup of coffee - and with my hubby, of course. Beautiful blue and white colors, no green yet. But soon all the snow will be gone. Have a nice weekend!
 

12 kommenttia

 1. Hienoa, ihana aurinko:)Kyllä kahvi aina maistuu paremmalta terdellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Jos vaan kelit jatkuu näin hyvänä, niin ens viikonloppuna kyllä grillataan ekat makkarat ;)

   Poista
 2. Täälläkin alkoi jo grilliruoat vilistä silmissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih ;) Pekoniin käärittyä kanan rintaa, täytettyjä herkkusieniä, mehevää salaattia....

   Poista
 3. Pari viikkoa sitten istuttiin Mattolaiturin terassilla Kaivopuistossa. Hanget tosin olivat sen verran korkeat, ettei merelle meinannut nähdä...

  Jos se kevät sieltä nyt tulisi, vaikka huomiseksi luvattiinkin taas lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjat hanget oli viikko sitten täälläkin. Kummasti ne on madaltuneet viikossa. On toi auringon vaikutus ihmeellinen!

   Poista
 4. Ihanaa! Kuule, tässä taas tunnen nahoissani ja nenässäni suomalaisen kevään. Ja siihen kun yhdistää iltapäiväkaffet niin ihan täydellistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi maassa teki kokemuksesta aika eksoottisen ;) Veikkaanpa, että viikon päästä terassilankut on jo kaikki näkyvissä!

   Ihanaa sunnuntaita!

   Poista
 5. Meidän piha näyttää kyllä lohduttomalta teidän pihaan verrattuna. Täällä on tullut selkeesti enemmän lunta ja koko terassi on vielä valtavien lumimassojen peitossa. Ei auta siis muu kuin kateellisena ihailla noita kivoja kaffiteluhetkikuvia. Ehkä mäkin vielä tänä kesänä pääsen nauttimaan kahvit terassilla :)
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on katolta tullut ainakin metrin kinokset lunta. Muttei onneksi terassille ;) Joulukuusiparkakin oli vielä kaksi viikkoa sitten terassilla, arvaat varmaan montako miljoonaa havunneulasta kaverinaan..

   Suloista sunnuntaita!

   Poista
 6. Kevät koittaa ihan pian - ihanaa! Voinko kysyä että mistä olet ostanut nuo parvekkeella olevat ihanat siniset Lexingtonin tyynynpäälliset/tyynyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis! Tyynyt on ostettu Zoom Designista, Vääksyssä. Ovat Lexingtonin viime kesän mallistoa eli hyvällä onnella voit vielä löytää jonkun sisustusliikkeen "vanhasta" valikoimasta ;)

   Mä niin RAKASTAN sinistä näin keväisin!! Se on mun kevätvärini ;)

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★