Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Cision listasi TOP 10 Sisustusblogit Suomessa

Sally's blogi keikkuu iloisesti juuri julkaistun  2013 Cision Top 10 listauksen sijalla 5. Ai hurjaa! Suuri kiitos siitä kuuluu itseoikeutetusti teille, ihanat ja ahkerat lukijani. Sydämellinen kiitos siis ihan jokaiselle täällä piipahtavalle ♥
 
[Linkki lehdistötiedotteeseen aukeaa klikkaamalla tästä.]

Sydämelliset onnittelut myös Mrs Jonesille, joka on ansaitusti listan sijalla 1. sekä kaikille muillekin kymmenen suosituimman joukkoon yltäneille sisustusblogeille! Hyvä tytöt!Niinkuin varmaan arvaattekin, niin tämä blogi on mulle suuri henkireikä arjessa. Päiväkirjan omainen sepustus arjen iloista ja kivoista ideoista. Aloittaessani syksyllä 2009 tämä oli tarkoitettu lähinnä perheenäidin yksinpuheluksi ja tuolloin hieman kauhistuneenakin huomasin saavani yllättäen lukijoita. Ensin ekat kymmenen ja aika pian jo ekat sata. Samanmielisiä, ihania naisia, kotiäitejä, työssäkäyviä, sisustamisesta kiinnostuneita, noin 30-45-vuotiaita.

Nyt teitä lukijoita on jo yli 400 ja joukossa on kourallinen rohkeita miehiäkin! Matkan varrella on jaettu ilot ja surut, kasvatettu lapsia, jännitetty talonmyyntiämme, muuttoa unelmien perässä uudelle asuinpaikalle ja viimeiset pari vuotta on sisustettu ahkerasti sekä seurattu yhden suuren unelmani toteutumista: sisustusalan opintoja. 

 
Kuvien muokkaus: photofunia.com

Tällainen puolueeton tutkimustulos lämmittää sydäntä. Takana on jo yli 500 postausta, tuhansia valokuvia, monta riemun hetkeä, jotka olen saanut jakaa kanssanne. Osasta teistä on tullut ihan oikeita ystäviäkin ja tämä blogikirjoittaminen on avannut tielle monia uusia mahdollisuuksia. On ollut jännittäviä kohtaamisia, yhteistyöjuttuja, esitelmiä, edustustilaisuuksia ja kivoja juhlia. Olen iloinen, että olen saanut olla niissä kaikissa mukana! 

 

Bloggarina sitä tulee jonkinverran pohtineeksi sanomaansa - tai ainakin mä pohdin tän blogin sanomaa ja sitä, mitä haluan täällä kertoa. Ja myös sitä, olenko pelkkä tarinan kertoja vai haluanko olla myös tiedonvälittäjä ja mielipidevaikuttaja?

Sisustus- ja lifestyleblogina tämä Sally's blogi henkilöityy nimittäin aika pitkälle minuun itseeni. "Elä niinkuin opetat." Eli henkilökohtaisen elämän julkisen esittämisen täytyy olla jossain määrin balanssissa oikean minäni kanssa, sillä eihän tällä muuten olisi jatkumoa. Kuvissa häärään minä ja niissä on oikeasti meidän kotimme (paitsi tällä kertaa).

On kiehtovaa, että 500 tarinaa kirjoittaneena juttuni jaksavat vielä kiinnostaa jotakuta. Siitä hyvänä esimerkkinä on uudet lukijat, joita tulee mukaan viikottain. Tervetuloa mukaan! Kiitos myös, kun annatte rohkeasti palautetta ja kommentoitte lukemaanne. Vastavuoroisuus on kirjoittajalle kultaakin kalliimpaa. 

 

Jutun hauskat kuvat on muokattu täällä *klik*I'm proud to announce that Sally's blog has reached glorious 5th place in the category of the best interior blogs in Finland. The analysis was made by Cision Finland in April 2013 and can be found here (written in Finnish, of course). I want to thank all of you dear readers who made this possible! Thank you thank you thank you!

Funny photos from photofunia.com.
 

35 kommenttia

 1. Hei hienoa!! Paljon ONNEA sijoituksen johdosta!
  XX Päivi

  VastaaPoista
 2. Paljon Onnea Sally! Ansaitusti olet top 5 joukossa! Itsekin olen "roikkunut" uskollisesti blogissasi 2010 alkaen. Se kertoo mielestäni paljon! On blogeja, joita seuraan muutaman kerran, muutaman kuukauden - ja sitten niitä harvoja blogeja, joista on tullut jo kuin pieni osa elämää, kuin tuttuja tai ystäviä, jotka jaksavat koukuttaa viikosta ja kuukaudesta toiseen! Jatka samaan malliin, elämänmakuisena niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. Tsemppiä! T. Lenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Lenni, Lenni.. Tietyt ihmiset jäävät mieleen. Kuten sinä ;) Kiitos kun olet jaksanut roikkua mukana kaikki nämä vuodet!!

   Heleitä kevätpäiviä viikonloppuusi toivottaa ystäväsi Sally

   Poista
 3. Hurjan paljon onnea, hieno sijoitus!
  Minä oon seurannut sun blogia vasta viime vuoden lopulta lähtien,
  mutta heti kovasti tykästyin. Ja sisustusopintoja on ollut
  kiinnostava seurata : )

  Ihanaa jatkoa huippubloggarille! : )

  Ps. Hauska vinkki tuo PhotoFunia, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos, Päivi! Ihanaa kevättä myös sulle :)

   Ja eikun kikkailemaan kuvien kanssa tuonne ---> photofunia.com

   Poista
 4. Onnea onnea, hirmuisen paljon onnea :)

  Täytyy kyllä myöntää, että ihan liki alusta mäkin olen mukana pysytellyt. Olihan sun blogi ensimmäinen kosketukseni blogimaailmaan.

  Ihanaa viikonloppua <3...jaksaiskohan sitä lähteä jopa Milavidaan...ehkä nähdään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana. ♥ Ja nyt kaikki on kääntynyt toisinpäin -- ja mä seuraan sua!

   Nähdään Näsilinnassa! Hoppas jag.

   Poista
 5. Löysin blogisi vasta tässä viikon sisään, mutta jäin heti seuraamaan. Pienen tutustumisen perusteella voisin arvioida blogisi olevan ennen kaikkea aito. Ja aiheiltaan monipuolinen. Ja siksi varmasti kiinnostava. Onnea tunnustuksesta! Ja opiskeluintoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten mukava kuulla. Kiitos sulle, ihana!

   Mun sisustusalan opiskelut onkin jo ihan loppusuoralla. Näyttötutkinnon kaikki neljä tutkintotilaisuutta on onnellisesti pidetty (maalis-huhtikuussa) ja nyt vain odotellaan tutkintolautakunnan päätöstä :)

   Poista
 6. onnea Sally, olet paikkasi ansainnut<3

  VastaaPoista
 7. Onnea Sally! Olet sijoituksesi ansainnut :) Aivan mahtavaa. Mullekin aina iskee ainakin sellainen hetkellinen henkinen inspis, kun käyn sivuillasi. Sisustuksen suhteen olen kyllä aika toivoton tapaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Johanna, kiitos kauniista sanoistasi. ♥ Voiko sitä enää kauniimmin sanoa kuin että "mulle iskee ainakin sellainen hetkellinen inspis, kun käyn sivuillasi". Mutta loppu olikin höpöhöpöä, sillä tuskin sä nyt ihan toivoton tapaus olet! Blogiasi on niin mukava lukea ;)

   Poista
 8. Hurjasti onnea myös lähettelen minä! Blogisi kuuluu ehdottomasti suosikkeihini. Kirjoitat niin mukavan monipuolisesti :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Onneksi olkoon sijoituksestasi, todella hienoa!!! Täällä uusi lukija ilmoittautuu :) Luin sun jutun marmorin maalaamisesta, mielenkiintoista, missä opiskelet ja millaista tutkintoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Riikka, lämmin kiitos onnitteluista ja tervetuloa lukijaksi!

   Opiskelen sisustusalan ammattitutkintoa Ikaalisten Käsi- ja Taideteollisuusoppilaitoksessa. Aloitin elokuussa 2011 eli kaksivuotinen opiskeluni on viittä vaille valmis nyt!

   Poista
 10. Hienoa, Sally! Onnea upeasta kunnianosoituksesta!

  VastaaPoista
 11. Voi onnea onnea paljon! Hieno homma! :))

  VastaaPoista
 12. Hih, hauskoja kuvia ja onnittelut hienosta saavutuksesta. Niin ja hei muista tulla osallistumaan blogissani olevaan arvontaan kristallinhohtoa.blogspot.fi. Vielä tämä päivä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Cride. ♥ Toi photofunia.com on ihan yliveto! Täytyykin tulla heti kurkkimaan blogiisi, jos vielä ehtisi..

   Poista
 13. Wau, hurjan paljon onnea mielettömän upeasta sijoituksesta, saat olla itsestäsi ja blogistasi todella ylpeä <3

  Ja hih, nuo postauksen kuvat olivat aivan ihania :)

  VastaaPoista
 14. Onnittelut, aivan huikeaa!

  T: Yllätysseiska ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos, Kerttu! Ja onnittelut hyvästä sijoituksesta! Pitääkin tulla kurkkimaan blogiisi ;)

   Poista
 15. Onneksi olkoon! :) Löysin blogisi, kivalta näyttää! <3

  VastaaPoista
 16. Vautsi, todella hienoa, isot onnittelut sijoituksesta!

  VastaaPoista
 17. Onnea sijoitukselle! Loistava sijoittuminen. Tämän sivun kuvat ovat superihania!
  Oikein hyvää ja menestyksekästä vuotta 2014! Ja tuokoon se perheellenne paljon mukavia ja hienoja hetkiä!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★