Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Pyryttää!


Suloista sunnuntaita! Tänä aamuna kannatti olla nopea. Nyt se pahaenteinen lumimyräkkä rantautui nimittäin meillekin! Mutta sitä ennen ehdittiin katsoa lastenohjelmat satulasta, nimittäin polkupyörän satulasta, ja vetäistä päälle reilu tunnin pyörälenkki ulkosalla.

Iskän avustuksella polkupyörät kaivettiin jo eilen illalla talvisäilöstä ja pienen puunauksen jälkeen muksut innostuivat sitten tietenkin sisällä kokeilemaan, että pitääkö keneltäkin satulaa nostaa sitten viime syksyn - ja ennenkuin kerkesin kissaa sanoa, niin polkaisivat pyörineen jo olkkariin, ilkikurinen ilme naamallaan!


Nämä kuvat siis tältä aamulta, ennen puolta päivää. Pikkusiskon pyörä näyttää kovin pieneltä. Ja apupyörät saisi kohta jo ottaa kyllä pois. Onneksi eilen ehdittiin nauttia upeasta kevätsäästä takaterassilla, sillä parhaillaan pihalla pyryttää jo melko sakeasti! Auts. Mutta eiks vanha sanonta sano, että "uusi lumi on vanhan surma". 
 
Happy Sunday!
 

6 kommenttia

 1. Nyt pyryttää jo meilläkin :( Onneksi ehditte pyöräillä ennen kuin lumisade alkoi. Nyt taitaa tulla pyöräilyyn tauko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eipä uskoisi, että vain päivää aiemmin paistateltiin omalla terassilla...

   Poista
 2. Nyt Helsingissäkin jo pyryttää, sitä se aamun punainen auringonnousu tiesi. Tätä menoa meillä on vain kolme vuodenaikaa, hypätään talvesta suoraan kesään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluun pitää kaikki neljä vuodenaikaa! Mut syksyä ja talvea vois toki vähän lyhentää ;)

   Poista
 3. kivan näköinen blogi ja tosi laadukkaita kuvia! :) millaista kameraa käytät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kommentistasi ;) Kamerana mulla on aika tavallinen Canonin pokkari, malliltaan IXUS 220 HS. Hyvä kädessä ja ihan hyviä kuviakin sillä saa. Tykkään napsia helppoja tilannekuvia ja siihen tarkoitukseen tää on riittänyt aika hyvin ;)

   Mukavaa maanantaita!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★