Sisustus & lifestyle since 2009

Search

11. RAKSAVIIKON KUULUMISET


Raksalla valmistellaan nyt toden teolla yläkertaa kipsivalua varten, sillä valupäivä on lyöty lukkoon  ja se on 3.10. Halusimme kipsivalun monestakin eri syystä mm. siksi, että se on paloturvallinen, ääntä hyvin eristävä ja allergiaystävällinen. Timpurilla säästyy myös aikaa, kun ei tarvitse täyttää lattialämmitysputkiston välejä gyprocin palasilla ;)

Koko yläkerran lattia on nyt levytetty lopullista porrasaukkoa lukuunottamatta ja ollaan tilattu meille portaat Lappiportaalta. Timpuri merkkaa vielä väliseinien paikat, niin lattialämmitysputkiston asentaja tulee sitten laittamaan yläkertaankin putket paikoilleen ja ollaan askeleen lähempänä saada talo joskus lämpimäksi. Myös ilmanvaihtoasentaja on ollut ahkera ja vetänyt yläpohjaan putket. Takapihan puoleisella seinustalla on voinut sen vuoksi laittaa jo kattokoolauksetkin paikoilleen, mikä jatkuu nyt alkavalla viikolla. Ja sitten alkaa villoitus. 

- Varsin isoilta näyttävät nämä yläkerran makkarit tällä hetkellä, kuten koko yläkerta, kun ei oo vielä väliseiniä! - Talon sokkeli on maalattu ja huomaatteko, että ulkovalaisimet kiinnitetty seinään? Niistä molemmista juttua tuonnempana. 

Jänöjussit liikkuvat asuinalueellamme kuulemma likipitäen laumoissa, joten onneksi laitettiin nuo verkot omppupuille! Puuttuneet ikkunaristikot saapuivat Skaalalta viimein ja alkavalla viikolla meillä on tavoitteena kylvää nurmikon siemenet. Happy Sunday!

3 kommenttia

 1. Teillä kyllä valmista tulee, todella hienon näköinen talo :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mekin tykätään! ;DD Itsestä tosin tuntuu, että taaskaan ei ehditty tehdä viikonloppuna läheskään kaikkea, mitä oli suunniteltu.. Eli tää raksaaminen on kyllä semmoinen riittämättömyyden-riitti että hohhoijaa! Mutta onneksi on vanha viisas sanonta, että "hitaasti hyvä tulee".

   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 2. Hieno talo teille tulossa!
  Kuvia katsellessa ihan muistui mieleen, meidän raksaprojekti lähes 12 vuoden takaa. Se kutkuttava onnen tunne vatsassa, että ihan kohta me asutaan täällä. :)
  Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★