Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HERÄTEOSTOKSIA


Käytiin iltapäivällä tuossa meidän lähipuutarhalla hakemassa nurmikon siemeniä, kun satoi eikä voinut oikein muutakaan järkevää tehdä. Innostuttiin sitten katselemaan vähän muutakin, sillä sade yllättäen lakkas... ja tultiin sitten ostaneeksi pari omppupuuta ja tuijaakin samalla ;)

Nämä parimetriset tuijat olivat nimittäin hyvässä alessa, joten päätettiin laittaa etupihalle kaksi sellaista, ja niille pari pienempää kaveriksi. Puutarhuri oli sitä mieltä, että ne menestyy kyllä meidän pihassa, jos vaan on tarpeeksi multaa ja kunhan muistaa suojata ne joka vuosi kevätauringolta! Omppupuista valittiin Valkea Kuulas, joka antaa satoa jo kesällä + sille kaveriksi Jättimelba, joka tekee isoja omppuja sitten alkusyksystä. Olin haaveillut myös kauniisti kukkivaa kirsikkapuuta, mutta niitäkin pitää kuulemma ostaa pölytyksen vuoksi kaksi, joten otettiin nyt aluksi vaan luumupuu Sinikka.

- Tai siellähän nuo ovat kaikki vielä puutarhalla, sillä eihän meillä ollut edes peräkärry mukana! Hah, happy Sunday!

8 kommenttia

 1. En arvannutkaan, että noin isosita heräteostoksista oli kyse :D Mutta komeita pensaita/puita (apua, mitä ne on :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pienet parimetriset heräteostokset :DD sillä lähdettiin iltapäivällä tosiaan vaan hakeen nurmikon siemeniä... Mutta pihasuunnittelijan kanssa oltiin kyllä katsottu etukäteen pihaamme sopivat puut ja pensaat (alustava pihasuunnitelma piti nimittäin olla jo rakennusluvan liitteenä huhtikuussa).

   Poista
 2. Minkälaisella suojalla aiot ne suojata keväällä? Mulla on isoja tuijia ja kaikki löytämäni huput on semmosille pienemmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ne ny niin isoja oo ;DD Niillä oli puutarhalla myynnissä sellaista suojakangasta. Täytyy varmaan ostaa sitä rulla mukaan.

   Poista
 3. Taimitarhat on petollisia paikkoja :D Tosin teillä nuo tulee varmasti tarpeeseen, mutta keväällä mukaan saattaa tarttua kaikkea pientä ja ei niin suunniteltua.

  Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä on piilopaikat vähissä tuossa kulmatontilla.. Mutta hyvä siitä tulee!

   Ihanaa syysviikkoa!

   Poista
 4. Heippa!
  Jostain syystä minulle näkyy tämä kommenttikenttä kännykällä vain niissä teksteissä, joihin joku on jo kommentoinut. Joten kommentoin tähän, kun en tuohon tähden paikka-tekstin perään pystynyt. :)

  Teille on valmistumassa aivan ihana koti, meilläkin haaveissa ja suunnitelmissa joskus oma Kannustalo, ne on niin kauniita! Ja tuo tähti on kyllä kuin piste i:n päällä talonne seinällä. :) Tuli vaan mieleen, että onhan peltitähtenne ruostumatonta peltiä tai lakkaamalla tms. pinnoitettu, ettei ruostu ulkona? Meillä kun on pihalla jotain peltiruukkuja yms. ruostunut ajanmittaan, niin ajattelin varmistaa, ettei teidän tähdelle käy samoin.

  Tsemppiä raksailuun ja muutenkin ihanaa syksyä, toivottavasti näitä aurinkoisia, lämpimiä säitä jatkuisi pitkään.
  -Johku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ja ihanat huomenet! Joku muukin on maininnut muuten samaa kommentointiongelmaa nyt blogin ulkoasumuutoksen myötä. Onko se nimenomaan kännykällä kommentoidessa sulla siis?

   Tähti ei ole varmaankaan ruostumatonta eikä pinnoitettu millään - ja itseasiassa toi meidän sisätähti ei ole edes tulossa talon seinään vaan tilaan Amerikasta sitä varten ihan uuden. On vaan alusta asti niiiiiiiin tehnyt mieli kokeilla tota tuohon paikkaan ja yllätyttiin, miten PIENI voikaan 110 cm peltitähti olla talon seinässä ;DD

   Ihanaa syksyä & mukavia haaveluja sinne!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★