Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TÄHTIHETKIÄ TONTILLA


- Hengissä ollaan ja hyvissä voimissa, mitä nyt lihakset vähän huutaa hoosiannaa!

Syyskuun alun säät kun ovat olleet mitä kauneimmat, niin ollaan käytetty kaikki liikenevä vapaa-aika hyödyksi raksalla ulkotöiden parissa. Ja nyt voikin onnellisena todeta, että meillä on kaikki talon hankalimmat ja korkeimmatkin paikat maalattu kahteen kertaan ja sata kuutiota multaa levitetty nurmikkoa varten. 

Melkoista rohkeutta kyllä vaati maalata talon korkein pääty tuolta nostokorista, sillä sen sai todellakin virittää äärimmilleen, että ylettyi, mutta nämä raksaviikot ovat olleet sellaista siedätyshoitoa tällaiselle korkeuskammoiselle, että kyllä kelpaa voittajan hymyillä!


- Ollaan myös tehty istutushommia eli istutettu muutama hedelmäpuu talon eteläpuolelle ja timanttituijat pääsevät nekin pian etupihalla muhevaan multaan. Myös nurmikon pohja alkaa olla pian valmis kylvää siemenet, enää toi yksi iso multakasa etupihalla täytyy levittää.

Jänis oli käynyt viime yönä teroittamassa etuhampaitaan yhteen omppupuuhun, kun ei enää nähty illalla laittaa kaikkia verkkoja paikoilleen. Auts! Korjattiin asia oitis tänään ja kääräistiin mun jättimelbaan vaan ensiavuksi pehmeää teippiä rungon päälle, mutta täytyy kyllä kiireesti käydä katsomassa, oisko kaupassa siihen mitään konstia olemassa..
- Tähden paikkaakin mallailtiin jo viikonloppuna terassille ja voi juukelis, miten pieneltä toi 110 cm kokoinen peltitähti terassin seinässä näyttääkään! 

Se on nimittäin se sama iso tähti, joka on ollut meillä kaikki nämä vuodet olohuoneessa ;)

1 kommentti

  1. "Johku" tuolla Heräteostoksia-tekstissä antoi palautetta, että kommentointi kännykällä ei onnistu, jos blogitekstissä ei ennestään ole yhtään kommenttia. Onko teillä muilla sama eli ette pysty jättämään viestiä käynnistänne?

    Ihanaa aurinkoista syyspäivää kaikille! -Sally

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★