Sisustus & lifestyle since 2009

Search

MESSUTERVEISET HABITARESTA!- Uudistunut Habitare tarjoaa sisustamisesta kiinnostuneelle tänä vuonna monenlaista nähtävää!

Messujen ilme on värikäs ja sisällöt järjestetty tuoteryhmien ja teemojen mukaisesti Ahead, Folk ja Decor halleihin. Ryhmittely jäsentää mielestäni messut hienosti ja johdattelee messukävijän luontevasti sisustamisen ja muotoilun maailmaan. - Itselleni tämä on nyt jo kuudes Habitare-syksy peräkkäin, mutta kuten kuvasadosta huomaa, niin vaikka messuilla onkin paljon väriä ja nähtävää, niin aika neutraaleja juttuja sitä tulee kuitenkin itse kuvattua!

Yleensä ollaan oltu tyttöporukalla liikenteessä, mutta tänä vuonna mies oli mukana messukaverina, sillä tarjontaa katsastettiin nyt poikkeuksellisesti omasta vinkkelistä (ja onhan tällaiset hetket (ilman lapsia) oikeesti laatuaikaa parhaimmillaan!)


- Tulisijat kiinnostivat meitä eritoten, samoin portaat ja kylpyhuonekalusteet ja uskon, että messukäynti oli niiden puolesta oikein hyödyllinen.

Kun tuotteita ja tuotemerkkejä on paljon tarjolla, niin on oikeasti haas-ta-vaa löytää niiden joukosta ne oman näköiset ja juuri meidän tarpeisiin sopivimmat. Mutta aika erinomaisena showroomina tällaiset messut kyllä toimivat siinäkin mielessä, että suuria hankintoja tehdessä tuotteen näkeminen livenä joko antaa vahvistuksen lopulliselle ostopäätökselle - tai juuri päinvastoin.


Arena-ohjelmalavalla on messujen ajan paljon ajankohtaista ohjelmaa + puheenvuoroja, joita kannattaa pysähtyä kuuntelemaan, sillä Habitare ei ole pelkästään tuotteita ja brändejä. Myös lapset ja lapsiperheet on otettu kivasti huomioon Habi Kids lasten alueella ja löytyypä messuilta pari hauskaa robottiakin, joista ainakin Zora nostatti hymyn  korviin tanssitaidoillaan!

Plootu

Kansainvälisesti tunnettu, The International New York Timesin designkriitikko Alice Rawsthorn nimesi Plootun Buy Back konseptin näiden Habitare-messujen ilmiöksi! "Buy Back" lupauksen mukaisesti voit kahden vuoden kuluessa myydä Plootusta ostamasi huonekalun tai valaisimen takaisin ja saada puolet maksamastasi hinnasta takaisin. Näin kiertoon palautuneilla vähän käytetyillä tuotteilla syntyy ajan mittaan kiehtova Modern Vintage mallisto.

- Me pääsimme tuoreeltaan onnittelemaan Sasua! Onnittelut vielä tätäkin kautta!Tässä mun TOP 10 vinkit messuille:


Asun 6c111
Bo LKV 6c111
Isku Koti 7h51, 7m51, 7m70
KOTI - Suomalaisen Työn Liitto 6h109, 6k109
Plootu (Sasu's Playhouse) 6g149
Sessak Lighting 6h148 
Signals "vainunäyttely" tulevaisuuden trendeistä
Think Today 6h117 
 Tine K Home 6n109 
Trash Materials näyttely (plastic living room ;)Uutuus: Suunnittele oma messukäyntisi


Messukeskuksen nettisivuilta voit ladata messukäyntiä helpottavan appsin puhelimeesi. Siitä löydät kätevästi mm. messuille osallistuvat yritykset, ohjelman, hallikartan jne. App auttaa sinua suunnittelemaan messupäiväsi  ja löytämään messutarjonnasta sinua kiinnostavimmat kohteet, osastot ja ohjelmapisteet.

Habitare sivun alareunasta puolestaan löydät kätevän ohjelman, jota klikkailemalla saat näkyviin mm. messutarjoukset, alennukset verkkokaupoihin, Habitare-messujen ohjelmat kellonaikoineen jne.


Messuilla riittää myös hämmästeltävää! Ehkä näiden seuraavienkin merkitys aukeaa, kun oikein hieroo älynystyröitä.. Tai sitten ei ;)
- Habitare avoinna 11.9.2016 sunnuntaihin klo 18 asti. Lisää messukuvia löydät halutessasi täältä. Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★