Sisustus & lifestyle since 2009

Search

"MY HOME, MY RULES, MY CELLO"- Tampereen perinteikkään Rauta-Otran nuori kauppiaspariskunta, Emilia & Mikko Takamäki, kutsui viime lauantaina joukon bloggareita tutustumaan tavaratalon omille sisustusmessuille

Rauta-Otra on perustettu jo huimat 125 vuotta sitten, mutta ikä ei tätä trendikästä rautakauppaa paina. Valikoima on todella laaja, uudistuva ja monipuolinen ja sen perinteisen ajattelun rautakaupasta voi täällä kyllä tyystin unohtaa.


 - Yläkertaan tultaessa eteen avautuu Keskon uusi tuotemallisto Cello Home & Season eli kokonainen sisustusosasto, jolla Rauta-Otra sujahtaa mielestäni hienosti Kodin Ykkösen manttelinperijäksi Tampereella!

Tapettiosasto on todella vetovoimainen ja valikoima uudistuu säännöllisesti. Ammattitaitoinen henkilökunta on aina valmiina palvelemaan ja kauppias Mikko kertoi ylpeänä henkilökuntansa koostuvan suurimmaksi osaksi naisista - ja sen kyllä huomaa!

Tavaratalon yläkerrasta löytyy myös Remontti-Center eli kattavat sisustussuunnittelu- ja remonttipalvelut, aina avaimet käteen asti. 
- Uuden kodin säilytysratkaisut ovat meillä parhaillaan mietinnässä, samoin kylppäri- ja wc-kalusteet. Inaria liukuovia ja säilytysratkaisuja olikin ihailtavan paljon esillä ja osastolla vierähti tovi jos toinenkin. Luulenpa, että palaamme siis vielä asiaan!


Yhteistyössä K-rauta Rauta-Otra Nekala
Viinikankatu 38, Tampere

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★