Sisustus & lifestyle since 2009

Search

#KOTIKUTSUU BLOGI ON AUKI


- Tampereen Messujen & Asta Rakentaja messujen kanssa yhteistyönä syntynyt #kotikutsuu blogi on nyt auennut ja alkajaisiksi kerron siellä hieman taustoja minusta ja meistä rakentajaperheenä. Kaikkien hyvien hakijoiden joukosta Tampereen Messut valitsi minut mukaan bloggaajaksi tähän uuteen konseptiin ja olen tosi kiitollinen saamastani mahdollisuudesta.

#Kotikutsuu juttusarjassa pääset nyt syksyn ja talven aikana seuraamaan rakentamisemme vaiheita erilaisten sattumusten kautta, sillä sellaisiahan tämänkokoisessa projektissa tulee väistämättä vastaan :D Siellä ei siis pöyhitä tyynyjä tai kierrellä tapettikaupoissa, vaan näkökulma on enemmänkin konkreettisessa tekemisessä ja luvassa on raksailua ja remppailua sen varsinaisessa merkityksessä. Mulla pysyy nimittäin vasara ja ruuvinväännin kädessä siinä missä sähkövatkainkin ja vetaisen tosi mielelläni maalaushousut jalkaan, sillä rakastan maalaamista!Näiden kahden kuvan ottohetkien välillä on muuten kulunut aikaa noin 2 kuukautta (kuvat otettu 7/2016 sekä 9/2016).

- Tervetuloa mukaan!Asta Rakentaja -messut ovat Pirkanmaan suurin rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen messutapahtuma.

Tampereen Messut löytyvät myös facebookistainstagramista ja twitteristä

#kotikutsuu

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★