Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TÄHTI GOES TO..


Meneepä nykyisin myöhään ennekuin ehtii postailla. Harmittava flunssa on verottanut voimia tällä viikolla, minkä vuoksi lämmin peitto on monena iltana ollut houkuttelevampi vaihtoehto kuin raksailu.

Tähtiarvonta on nyt suoritettu ja onnellinen voittaja selvillä.. Mutta ennen kuin kerron voittajan nimen, niin haluan kiittää teitä kaikkia ihania, jotka käytte täällä Sally's blogissa! Kiitos! Ilman teitä tämä bloggailu olisi aika tylsää yksinpuhelua ja oli tosi ilahduttavaa lukea kommenteistanne, mistä kaikesta voi ammentaa iloa ja energiaa syksyyn! Metsästä, metsän antimista, luonnosta, kirpeästä ilmasta, hämärtyvistä illoista, kynttilöistä..


- Mutta nyt voittajaan eli pidemmittä puheitta tähden voitti itselleen Klaara! Onnea ihana! Voittajalle on ilmoitettu myös sähköpostiin voitosta. 

Raksakuulumisia tulossa seuraavaksi. Ajattelin myös näyttää, mitä ihanuuksia allekirjoittaneelta on tulossa myyntiin Mansen Blogikirppikselle 9.10.2016 Tampereen Finlaysonilla. Klikkaile itsesi mukaan tapahtuman fb-sivulle, niin tiedät mistä puhutaan!

4 kommenttia

 1. Onnea tähtivoittajalle <3 Minä löysin tieni jälleen blogiisi ja voi miten paljon täällä onkin ihania postauksia joita näin sunnuntaina onkin mukava kahvikupposen ääressä lueskella :) Rentoa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Voittaja ottikin juuri yhteyttä ;DD

   Mukava, kun palasit! Toivottavasti sulla on koko pannullinen kahvia, sillä täällä on tapahtunut muutaman kuukauden aikana PALJON!

   Ihanaa sunnuntaita! Tää lähtee nyt.. arvaat varmaan minne.. no raksalle tietty!

   Poista
 2. Kiitos! Laitoin sähköpostia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea ihana! ⭐️ Kiva, kun luet blogiani!

   Happy Sunday!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★