Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SYYSKUU KUVIN


- Olipa meillä kaunis syyskuu! Ei olisi etukäteen uskonut.

Elokuun sateet saivat jo miettimään, että tuleeko koko syksystä samanlainen, mutta onneksi niin ei käynyt. En kyllä ihan hetkeen muista toista syksyä, jolloin olisin ollut ulkona yhtä paljon kuin nyt - käytännössä joka päivä! 

Tontille kipattiin 113 kuutiota multaa, jonka parissa ollaan askarreltu jokusen kerran. Muutamat istutuksetkin tehtiin vielä tälle syksylle, saas nähdä, kuinka meidän käy. Itkua ja naurua on ainakin riittänyt, sillä pupujussi kävi heti teroittamassa etuhampaansa meitin omenapuuhun. Nurmikon siemenet on tarkoitus kylvää tänä viikonloppuna. Pitäkää peukkuja, että ehditään! Maalausurakka on saatu päätökseen, ainoastaan autokatoksen sisäkatto kaipaa enää maalia. Ihan mahtavaa! Myös talon sisäpuolella hommat ovat edenneet siihen malliin, että jahka saadaan piha valmiiksi niin päästään siirtymään suorin vartaloin sinne pakkelointihommiin ;) 

Tässä kuussa myös blogi täytti 7 vuotta! Miten nopsaan aika kuluukaan. Myös itse vietin synttäreitäni, samoin ihana pikkuinen lapsenlapseni Ava, joka täyttää tänään 3v. ♥ Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★