Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Inspiration kutsuvieraskuvat

Viime perjantaina juhlistettiin Indiedaysin uutta Inspiration blogikonseptia makeilla bileillä ravintola Adamsissa, Helsingissä. Sisäänpääsy tapahtumaan tarkistettiin kutsuvieraslistalta ja juhlissa oli myös virallinen kuvausseinä, jossa otetut kuvat illan vieraista löytyät NYT Indiedaysin sivuilta (klik) sekä pian varmaan myös Indiedays facebookista! Käy kurkkaan! Tässä siis vain "sneak peak".

Ai juu, mä olen siis toi ainoo, jolla oli punaiset korkkarit ;)

Keep smiling!

-Sally-

6 kommenttia

 1. Katselin päivällä noita bile-juttuja by Indiedayssin toimitus. Melko pitkälti noissa mennään vielä muoti/kauneus linjalla, mutta onneksi tuossa toisessa jutussa näkyy myös muutama ruoka- ja sisustusbloggaaja. Kiva, että teidän foto oli pistetty juttuun mukaan :)

  Veikkaisin, että kuvattuja on kyllä todella paljon, mutta ne ei ole syystä tai toisesta "kelvanneet" artikkeliin. Minä ainakin kävin ystäväni kanssa kuvassa, mutta sitä ei ole jutuissa näkynyt. Ehkä se printtiversio tulee kuitenskin kotiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin kurkkasin päivällä sitä aiempaa juttua "Upeat bloggaajat säväyttivät". Ja onhan ne muotibloggarit upeita korkkareineen ja pitkine säärineen ;) Mut ei meidän Anne tartte hävetä yhtään! Säkin oot upea nainen ja yhdessä olitte näyttävä pari ;) Kiva että kävitte kuvassa. Ehkä niitä kuvia tosiaan oli PALJON ja lisää julkaistavia on tulossa vielä..

   Poista
  2. Lisää kuvia löytyy linkin takaa! Terkuin, Sally

   Poista
 2. Ihanat! Ja piristävä poikkeus kaikkien mustien rinnalla.

  VastaaPoista
 3. Hyvä valinta;) Kyllä juhlissa pitää hieman erottua;) ;) ;)

  Terkuin, Frida

  VastaaPoista
 4. Taisivat olla mukavat kekkerit. Harmi, kun oli tuplabuukkaus illalle ja jäi itseltäni kemut kokematta.

  ps. Punaiset kengät oli ihan nappivalinta!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★