Sisustus & lifestyle since 2009

Search

"A light and cosy Scandinavian family home"

 
On jännä huomata, kuinka vaalea skandinaavinen sisustus on niin kovassa huudossa maailmalla. "Sisustustrendejä tulee ja menee, mutta skandinaavinen tyyli on ja pysyy." Sanotaan jopa, että vaikka Pohjoismaat ovat kulttuurihistorialtaan kovin erilaisia, niin kaikille niille yhteistä on tietynlainen "vapautuneisuus", joka leimaa sisustamista ja asumista, ja jota mukaillaan ja jäljitellään kaikkialla maailmassa. Käsi ylös, joka joskus käy kuolaamassa Alvhemin ihanan valoisia koteja naapurimaamme verkossa ;) Minä ainakin! Valoisa koti on sellaisenaan jo viihtyisä ja avaran tuntuinen. Täällä Pohjolassa valon merkitys vielä oikein korostuu, sillä ilman valoa kauneinkin sisustus menee hukkaan.
 
Muutama viikko sitten sain yhteydenoton sähköpostiini, jossa tiedusteltiin, saisiko kotimme kuvia näyttää eräässä englantilaisessa blogissa. Nyt ne ovat siellä ja Mummys Own  blogiin, ja meidän kotiimme siellä, pääset klikkaamalla tästä. Nöyränä otan vastaan tämän tilaisuuden.
 
-Sally-
 
 


Dear Reader. A few weeks ago sweet Camilla from the blog called Mummys Own sent me an email and asked if she could use some of the photos I've taken from our home. Now our light and cosy Skandinavian family home is presented at Mummys Own *click here*. I 'm 42 years old mom of four, living in Finland, married, having Master's degree in business and now studying interior design. Our family home is a mixture of old and new, light colours and plenty of daylight. I also like New England country style, cosy textiles, candles, primitive stars... With warm welcome, Sally

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitti Kati. Sun tähdet on kans aivan vastustamattomia!

   Poista
 2. Kyllä teidän koti ansaitseekin tulla huomatuksi myös ulkomailla <3

  Ihanat muuten noi sun kymmenen kohtaa ed.postauksessa! Mä joka kerta (siis joka postauksessa) ihailen tuota peltitähteä teidän olkkarin ikkunassa...ja tuota Ikean peiliä. Ne ovat kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Peltitähti on muuten kii seinässä, on melkoisen painavakin ;) Mutta hyvä kun muistutit, pitäiskin varmaan viritellä jo ikkunatähdetkin kohta!

   Poista
 3. Teillä on niin kaunis koti! Hyvä että tulee huomatuksi muuallakin.

  ps. tarvitsetko muuten ultrakevyttä kassia?
  http://malnaalma.blogspot.com

  Terveisin,
  Tiina

  VastaaPoista
 4. Onnittelut! Kyllähän noin kaunista ja valoisaa kotia kelpaakin esitellä :)

  VastaaPoista
 5. Teidän valoisa koti on kyllä todella kaunis, etten yhtään ihmettele, jos joku muukin sitä haluaa lukijoilleen esitellä. Ja noi tähdet sopii sun Long Island -tyyliin tosi hyvin! Täällä kun niitä näkee vaan jouluisin:)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★