Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Perjantain eväät

Tämä perjantai + lauantai vierähtävät allekirjoittaneella taas koulun penkillä. Kivaa! Perjantaina perehdymme lattianmaalauksen saloihin ja lauantaina kohteenamme on takkahuoneen panelikaton maalaus sekä takkahuoneen uuden ilmeen suunnittelu. Molempina päivinä pääsemme siis teorian lisäksi myös konkreettisesti maalauspuuhiin! Tykkään. Tämä kuvan rauhallinen lehdenlukuhetki jää siis vain haaveeksi tällä erää (ja lehden uusin numero kolahti tänään postiluukkuun vaikka edellinenkin on vielä lukematta ;) Näillä eväin siis perjantaihin!

Happy Friday!

-Sally-Pieni muovikuusi IKEA * valkoinen ruukku Kodin 1 * kuusenpallo Kodin 1 * vanhantyylinen pöytäkello Tanskasta * "lampaantalja" IKEA * tyyny Lexington

4 kommenttia

 1. Tekemällähän sitä oppii parhaiten! Antoisaa viikonloppua opintojen parissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku viisas on joskus tokaissut "Kuulen ja unohdan, näen ja muistan, teen ja ymmärrän"! Just näinhän se menee eli tekemällä oppii parhaiten!

   Mukavaa perjantai-iltaa!

   Poista
 2. Mietin täällä mitä mahdat opiskella, kodin sisustamiseen liittyvää oletettavasti, toivottavasti ehdit lehden viikonloppuna lukemaan.
  Suloista viikonloppua!
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Päivi, lämmin kiitos kommentistasi. Olet uusi lukija, mutta hyvin arvasit -- osuit nappiin suorastaan ;) Opiskelen työn ohessa sisustussuunnittelua. Meillä on lähiopetuspäiviä melko harvakseltaan, mutta projekteja ja tehtäviä tehdään niiden välissäkin.

   Mukavaa viikonloppua! ♥

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★