Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Kymmenen kaunista

@ Maria's blogin ihana Maria muisti minua jälleen kivalla haasteella ;) Kiitos kaunis. Kymmenen minulle tärkeää lemppariasiaa, hmm, niitä onkin mukava miettiä ja maiskutella. Tämä blogi on täynnä minulle kivoja asioita, joten suonette anteeksi, jos hieman toistan itseäni.
 
1. Listaa tämän hetken kymmenen lempiasiaasi.
2. Jaa haaste vähintään viidelle tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille.
3. Muista nauttia listaamistasi lempiasioista mahdollisimman usein! :)

 

1. Tähdet
 
Rakastan tähtiä sisustuksessa. Peltitähtiä, tähtitavaroita, tähtityynyjä. Olohuoneemme kruununa on yli metrin kokoinen valkoinen peltitähti! Myös yötaivaan tähdet ovat lumoavan kauniita. Voisin tuijotella niitä vaikka kuinka pitkään.
 
 
2. Valkoinen
 
Valkoinen raikastaa, rauhoittaa ja saa muut värit paremmin esille. Haaveilen (salaa) valkoisesta ihanasta hauvelista ja kokovalkoisesta työhuoneesta, jossa kaikki olisi kuulakärkikyniä myöten valkoista!
 
 
3. Rouheus

Pidän luonnonmateriaaleista ja rouheasta New England tyylisestä maalaisromantiikasta, kuluneesta, patinoituneesta, miltei rappioromanttisesta. Rakastan kulunutta maalipintaa, kattoparruja, vanhan ajopuun näköisiä pöytiä. Oksankohta on panelissa minulle "puun kukka" ja ruoste ja ajan patina kertovat, että tavaralla on historia.

 
4. Hyvä ruoka

Kun kerta syödä pitää, niin syödään sitten hyvin ;) Teen ruokaa rakkaudella enkä liiemmin mittaa mausteita ja aineksia, vaan ruuanlaitto ja leipominen on "hyppysellinen" sitä ja toinen tätä. Yksinkertaisista aineksista syntyy usein maittava ateria. Ruuanlaiton ei tarvitse olla monimutkaista vaan rentoa tekemistä. "My kitchen is seasoned with Love."
 
5. Nautiskelu

Liian kurinalainen elämä ei sovi minulle, vaan elämässä pitää olla sijaa myös herkuttelulle. Aina siihen ei tarvita paljoa: pari palaa suklaata riittää, joskus lasillinen hyvää viiniä. Pieniä nautintoja ovat myös joulun aidot maut ja tuoksut, kesän ensimmäiset mansikat ja rannassa loimutettu lohi.
 

6. Elävä tuli

Kynttilän liekki, takassa loimuava tuli, puukiukaan pesän humina, juhannuskokko, nuotiomakkaran paisto, savun tuoksu..
 
 
7. Perhe

Minun onneni on perhe ja lapset. ♥ Olin kymmenen pitkää vuotta kotiäitinä ja olisin kyllä aivan eri ihminen ellen saisi kylpeä noiden pienten ja isojen rakastavassa läsnäolossa. Teemme yhdessä mukavia asioita, reissaamme, hankimme yhteisiä kokemuksia, joita on mukava vuosienkin päästä muistella. Olen aidosti ylpeä jälkikasvustani, vaikkei meillä aina olekaan siistiä ja lapset kilttejä, niinkuin täällä blogissa olen antanut varmaan ymmärtää ;)

 
 
8. Opiskelu

Sisustusalan opiskelu vielä näin nelikymppisenä on ollut aivan mahtava kokemus! Voin aidosti sanoa löytäneeni oman alani ja oppineeni myös omasta itsestäni hurjasti lisää. Uusia projekteja syntyy jatkuvasti ja minulla on vihdoinkin kanava tuoda ne esiin. Sitä paitsi on ihan turha miettiä, onko oikean ikäinen johonkin hommaan: asenne ratkaisee! Olet juuri sopivan ikäinen, jos itse päätät niin ;)9. Bloggaaminen + blogiystävät 

Tämä bloggaaminen on avannut monia kivoja uusia juttuja, joista en osannut muutama vuosi sitten uneksiakaan. Kirjoittaminen on kivaa, mutta kaikkein parasta on kuitenkin ollut blogituttujen tapaaminen livenä ja se, että osasta teistä on tullut näiden vuosien saatossa ihan oikeita ystäviä. Naisenergiaa, kannustavia kommentteja, samanlaisia elämäntarinoita, arjen jakamista, vuorovaikutusta. Ja se on myös ihan huippua, että sisustuslehtien tullessa kaupan hyllyille on monet niiden jutuista jo "uutena vanhoja", sillä monet inspiroivat jutunaiheet ovat tuttuja täältä "blogistaniasta". Ihanaa siis, kun olette siellä ruudun toisella puolella ja jaksatte jättää toisinaan merkin käynnistänne. ♥

 
10. Joulun taika

Juhlista kaunein on lähestymässä. Rakastan tätä vuodenaikaa, kun pitkä pimeä syksy kääntyy valkoisiksi hangiksi ja koti puetaan parhaimpiinsa. Joulun tuoksu täyttää talon, jännitys tiivistyy ja lasten silmät loistavat kilpaa kuusenkynttilöiden kanssa..

 
Aika monessa blogissa tämä haaste näkyykin jo kiertäneen eli olen tylsä enkä jaa tätä tällä kertaa eteenpäin, mutta juuri sinä voit napata haasteen mukaan halutessasi ;)
 
Maanantai alkaa olla pulkassa, joten on oikein hyvä hetki toivottaa
mukavaa uutta viikkoa!
 
-Sally-
 


 
"The trick is to enjoy life. Don't wish away your days waiting for better ones ahead."

2 kommenttia

  1. Ihania asioita sinun lemppareissasi... täällä pohdiskelen omiani;)

    Terkuin, Frida

    VastaaPoista
  2. Löysinpäs täältä ihanan blogin, klikkasin itseni lukijaksi!! :o) Olet listannut tähän kivoja asioita. Kuvat blogissasi ovat tosi hyviä!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★