Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Valkoisen joulun metsästys

Kun Ikea levitti jouluarsenaalinsa esiin lokakuun alussa, olin hieman ihmeissäni aikaisesta ajankohdasta. Tai kuukausi sitten se tuntui aikaiselta, vaan ei enää ;) Nimittäin jo viimeksi Ikeassa käydessämme napsin innoissani inspiraatiokuvia tämän vuotiseen Jouluumme. Joulumme on nimittäin tänä(kin) vuonna valkoinen. Surprise! Valkoinen kun jaksaa viehättää vuodesta toiseen..

Mutta mistä joulufiilis oikein syntyy? Mistä Joulun tunnelma rakentuu? Nyt kun maa on musta, ulkona tuulee ja sataa, on vaikea ajatella, että pian vietämme vuoden kauneinta juhlaa.

Meillä ekat piparit syötiin samantien, vaikka luulin niiden riittävän edes viikoksi, kun leivottiin niitä sentään kilon taikina. Mutta ehkä jo seuraavasta satsista riittää koristeluun asti ;) Glögiä ollaan nautittu jo muutama litra, ekan lanttulaatikon ja rosollitkin ostin jo. Konvehtirasioitakin hypistelin, mutta maltoin jättää ne vielä kauppaan ja jouluceedeet on onneksi jossain viimevuotisissa joulutavaralaatikossa ja muuton jäljiltä siis ties missä. Miestä nämä mun touhotukset hieman hymyilyttää.. Sanokaa siis, että meitä on muitakin?!
 
-Sally-

2 kommenttia

  1. Hihii,
    Täällä ainakin yksi ilmottautuu, varsinaiseksi touhottajaksi!;)

    VastaaPoista
  2. Tämähän sitä mukavaa aikaa onkin. Joulunvalmistelut ainakin mielessä jos ei ihan käytännössä vielä - pieni hetki vielä :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★