Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Romanttinen getaway kahden

Indiedays Inspiration kutsuvierasjuhlien ohessa majoituimme Helsingissä Glo Hotel Kluuvissa. Melkein hävettää tunnustaa, että olemme viimeksi olleet miehen kanssa kaksistaan yötä hotellissa 10 vuotta sitten eli silloin kun menimme naimisiin! Ei siis ollut pelkkää sattumaa, että huoneessamme oli pullo kuohuvaa odottamassa ;)Tämä lifestyle-hotelli miellytti eritoten sijainnillaan (vain muutama sata metriä Stockalta), mutta myös modernilla ilmeellään. Huoneemme oli suuri ja näin sisustajan näkökulmasta valaistusratkaisut olivat erityisen kiinnostavia. Paljon epäsuoraa valoa ja suuren parivuoteen molemmilla puolin makeet valoyöpöydät! Lähes huoneen kokoinen kylpyhuone oli luksusta, samoin kylpytakit ja GLO vartalonhoitotuotteet, mutta eritoten tykkäsin siitä, että huoneessa oli kylppärin lisäksi vielä erillinen wc. Huoneessa oli parkettilattia, pehmeä korkeanukkainen matto, taulutv ja Tivoli Audio, mistä olikin oikein mukava kuunnella musaa laittautuessa juhliin.
Sänkyä täytyy vielä hehkuttaa, sillä se oli ihan super: sopivan pehmeä ja erinomainen nukkua. Ilman erillismaksua olisi saanut myös valita ns. unimenu-paketin. Mutta vanhaksi sitä on näköjään tultu, sillä karkasimme Indiedays-pippaloista jo hyvissä ajoin ennen puoltayötä hotellille nukkumaan. Aamiaisen olimme tilanneet huoneeseen klo 10, minkä jälkeen oli ihanaa pulahtaa vielä vaahtokylpyyn ennen kotimatkaa. Ja kotimatkalla päätimme, että seuraavaan kertaan ei sitten saa mennä kymmentä vuotta!

-Sally-

6 kommenttia

 1. Ei mekään kovin usein olla hotellissa kaksin oltu, mutta ne kerrat kun ollaan, yövytään vähän paremmissa hotelleissa. Ihanaa luksusta arjen pyörittämisen keskellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-in, tässä iässä sitä jo osaa arvostaa siistiä hotellia ja kunnon yöunia ;) Nuorempana riitti, että majoitus oli halpa ja että yleensäkin oli joku paikka mihin kallistaa päänsä. Harvemmin sitä tuli yövyttyä hotellissa, useammin kaverien sohvalla ym.

   Poista
 2. Tuollaisia romantic getaway-juttuja pitäisi ehdottomasti harrastaa useammin! Tiedätkös, me oltiin samassa hotellissa vuosi takaperin, kun olimme Toby Keithin konsertissa Helsingissä. Tykkäsimme myös ihan hirmuisesti. Ei mikään perushotelli vaan juuri sopiva meille sisustushulluille :)

  Suloista sunnuntai-iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Mä en muistanut yhtään! Mä veivasin pitkään, että mennäänkö Glo hotel Kluuviin vai Artiin. Hotellissa oli by the way remontti meneillään. Katutasoon remontoidaan aulabaaria tms. Siitä olisi ollut mielestäni hyvä mainita netissä, kun tein varauksen sitä kautta.

   Poista
 3. Yö kivassa hotellissa on luksusta.

  Olen sinkkuaikoina (varattomana opiskelijana) majoittunut kaikenlaisiin murjuihin (ja pari kertaa työmatkoillakin osunut todella kamaliin hotelleihin), mutta nyttemmin etenkin netin tarjouksia & suosituksia hyödyntäen löytänyt sopuhintaan matkoille tosi kivoja hotelleja. Vieläkin unelmoimme siitä viiden tähden hotellista Hong Kongissa, jonka pikku extrat toivat toivottua luksusta unelmareissun loppuun.

  Ja ne kuuluisat punaiset kengätkn pääsivät kuviisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Lumo. Tässä iässä jo yö pois kotoa on luksusta! Mies otti muuten ton kuvan mun kengistä ;)

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★