Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Puulaatikosta yöpöydäksiJoulukuusen paikkaa miettiessäni sen keksin: valkoiset puulaatikot olohuoneesta saavat muuttaa makkariin! Meidän makkari on ihan hyvänkokoinen, mutta sen täyttää 180 cm leveä parisänky, Pikkusiskon sänky sekä lipasto. Lisäksi makkarissa on kolme ovea: yksi vaatehuoneeseen, toinen kylppäriin + kolmas olohuoneeseen.


Yöpöydille ei ole oikein ollut tilaa tuon vaatehuoneen oven vuoksi, mutta nyt ratkesi sekin pulma! Siirrettiin Pikkusiskon sänky toiselle seinustalle ja sitten vaan olkkarista tuodut puulaatikot pystyyn yöpöydiksi. Just täydelliset korkeudeltaan ja mun rakkaat sisustuslehdet saavat olla jatkossakin niissä ;) Parasta on ehkä kuitenkin, että tämä muutos ei maksanut mitään ja joulusiivouksetkin on nyt sitten virallisesti aloitettu!


Illalla olin niin innoissani mun uudesta makkarin lukunurkkauksesta, että selasin vanhojen sisustuslehtien joulunumeroita yli puolilleöin ;) Ja taisinpa pikkutunneilla keksiä sille joulukuusellekin täydellisen paikan olkkarissa!
 
Touhukasta keskiviikkoa!
 
-Sally-

10 kommenttia

 1. Ihana idea tuo puulaattikko yöpöytä!

  VastaaPoista
 2. No sehän sopii siihen oikein hyvin! Ihana toi teidän makkari ♡

  Hei, sulla on uusi hieno banneri/header blogilla! Siis miten sä sait tuon mainoksen tuonne headerin yläpuolelle? Mulla se oli aikoinaan siellä, mutta sen blogipohjan sössimisen jälkeen ainoa vapaa gadget-paikka oli tuossa headerin ja blogitekstin välissä. Samoin mä en saa mitenkään noita FB, ID Inspiration yms alasivuja enää muualle kuin tuohon sivuun...plääh.

  Keskiviikkoterkuin, Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Mulla oli yläbannerissa vapaana paikkoja, joten järjestelin ne mieleisekseni. Mutta hei, musta sä voisit ottaa yhteyttä siihen Indiedaysin Hannuun, joka on niitten nettivelho. Se pystyy ehkä auttaan sua. Torstaiterkuin, Sally

   Poista
 3. Mä niin tykkään noista puulaatikko-yöpöydistä <3 Niitä on näkynyt aika paljon Pinterestissä ja jos mulla olisi tuommoinen laatikko, niin heti paikalla tekisin siitä yöpöydän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Irina. Pitääkin tutkailla tota Pinterestiä, mitä muuta kivaa sieltä löytyy. Ihanaa loppuviikkoa! Pyryttää sitten taikka ei...

   Poista
 4. Mahtavan hyvä idea! Kauniit nuo valkoiseksi maalatut puulaatikot muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, parhaat ideat on usein ihan naurettavan yksinkertaisia! Mä käänsin laatikot vaan pystyyn ja vein makkariin. Ja järkkäsin lehdet uudelleen nätisti pinoon ;) Simple as that.

   Poista
 5. Nyt on kyllä pakko kommentoida, ensimmäistä kertaa vierailulla blogissasi, ja koukuttaa, täydellinen blogi. Niin ihana koti ja kaikki, kirjoitustyyli aivan mahtava.Saanko sen verran udella, jos paljastaisit mistä tuo täydellisen harmaa päiväpeite on? Terveisin Nennu Pohojanmaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Nennu, tervetuloa lukijaksi! Viestisi lämmitti sydäntäni kovin ♥

   Päiväpeitto on hankittu syksyllä 2010 Anttilasta. Käänsin sen vaihteeksi vain mattapuoli ylöspäin ;) Mukavaa loppuviikkoa! PS. Joko teillä Pohojanmaalla on lunta?

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★