Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Koti pukeutuu Jouluun


Tervetuloa mukaan uudet lukijat! Marraskuu on hujahtanut hurjaa vauhtia ja viikon päästä ollaan jo joulukuun puolella! Aivan kuin tämä pimeä aika olisi nielaissut koko kuukauden, sillä ensilumesta saatiin nauttia vain niin vähän aikaa.. Mutta talven taikaa oli selvästikin näiden kuvien ottohetkellä ilmassa, sillä lokakuun viimeisellä viikolla satanut ensilumi sai mussa aikaan valtavan inspiraatiotulvan. Olin hädintuskin saanut sunnuntaiaamun kahvit juotua, ja aamun lehtikin jäi vallan lukematta, kun sytytimme takkaan tulet, kaivelimme esiin lyhdyt, vanhat sukset, joulusukat, ruosteiset tähdet, glögit ja piparit. Suhasin ees taas pyjamanhousuissani ja muksuja nauratti, että mikä pesänrakennusvietti mulle yhtäkkiä iski ;) Mutta mies kaiveli kiltisti varastosta aiemmin pelastamani isovanhempien tervapohjaiset vanhat Karhut ja kantoi ne mulle olkkariin, eikä edes kohotellut kulmakarvojaan, kun pyyhkäisin vaan pahimmat pölyt niistä ja laitoin ne sitten seinää vasten nojalleen. Tuossa ne ovat nyt nököttäneet muutaman viikon ja tykkään niistä valtavasti!


Vuoden kaunein juhla, Joulu, kurkistelee siis jo oven takana. Toivon, että saataisiin pian uutta lunta ja talven taika auttaisi myös tämän perheenäidin kiireisiin jouluvalmisteluihin ;) Mulla on tällähetkellä pienoinen paniikki kaikesta, mitä olen luvannut ehtiä ennen joulua plus että joulukin kaipaisi tietenkin hieman valmisteluja, lahjat on kaikki ostamatta jne. Pitäiskin varmaan pistää lapset kirjoittamaan tänä viikonloppuna Joulupukille. Saisi samalla hieman vinkkiä siitä, mitä he toivovat. Mitä teidän 5-12 vuotiaanne toivovat Joulupukilta?

-Sally-

This year we got first snow here in Finland in late October. Suddenly everything outside the window was white and beautiful and mystical winter magic put the spell on me: needed to have candlelight, gingerbread cookies, soft and warm inside. We put grannies' old skies near the fireplace with some stars and christmas stockings and I could almost hear the jingle bells ringing...

3 kommenttia

 1. Kaunis joulutunnelma...meillä nuorinkin on jo päässyt ikään 13...
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeh, vältyit siis vain täpärästi vastaamasta mun galluppiin ;) Kiitos kaunis kommentistasi, Päivi.

   Poista
 2. Ihania kuvia taas kerran, tekis ihan mieli käpertyä vilttiin ja istua maistelemaan glögiä tuon takan ääreen :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★