Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Uutta ja vanhaa Milavidan aarteita



Edellisessä postauksessani oli tunnelmakuvia viikonloppuisesta Antiikki- & Sisustustapahtumasta Tampereen Näsilinnassa, Milavidassa *klik*. Upea barokkityylinen kartano oli jo itsessään upea ilmestys, mutta mitä aarteita se kätkikään sisäänsä..

Loputtomiin ei voinut vastustaa kiusauksia, vaan mun oli ihan pakko saada tällainen vanha kulahtanut juuttikangassäkki, sillä se oli pesty hyväntuoksuiseksi ja kokonsa puolesta ajattelin sen sopivan vaikka terassin penkille istuintyynyksi. Nyt vain metsästämään siihen sopivaa vaahtomuovia sisään. Samoin tämä peuranpää oli ihan must have. Joulun alla nimittäin "metsästin" tällaisia, mutta olivat kaikkialta loppu. Muutama ihanuuskin ehti mennä ohi, kun en ollut tarpeeksi nopea. Yksi tähtityyny esim. napattiin nenän edestä, kun virittelin kameran kuvakulmaa liian kauan..

Mitähän ihanaa vappujuomaa näihin laittaisi...

Ostoskoriini tarttuivat myös nämä Jeanne d'Arcin suloiset viinilasit, joista väentungoksessa rikoinkin vahingossa yhden. Mutta puodin pitäjät eivät moisesta hermostuneet, päinvastoin, tilanne toimi vähän niinkuin keskustelunavauksena (breaking the ice, you know), kun nöyrästi pyysin vahinkoani anteeksi ja tarjouduin maksamaan rikkoutuneen lasin. 
 



Ihana uusi tuttavuus oli Ylöjärven Siivikkalassa toimiva PR Home, taitavia käsitöitä siellä ompelee Paula Riikonen. Ostin Paulalta itselleni ja meidän Isosiskolle nämä herkulliset meikkipussit. Upea Maileg -tyylinen lippunauha oli myös niin mun näköinen, etten voinut jättää sitä ostamatta. Pikkusisko sai lisäksi itselleen herkullisen väriset jäätelötuutit, joista saatiinkin kivat leikit aikaan jo kotimatkalla.


Sallyn vinkit:

Kesälomareissut kannattaa ehdottomasti suunnitella tänä kesänä siten, että pääsee poikkeamaan ihaniin puoteihin, joita meiltä Suomesta löytyy! 
  • Poiketkaa ihmeessä Cafe Alexissa Mäntässä, samassa yhteydessä on nimittäin ihanan tunnelmallinen Kauppa sekä myös hotelli Alexander, jos matkalla iskee väsy!
     
  • Padasjoen Auttoisista puolestaan löytyy Keinuhongan tila, josta löytyy ihanainen Suvimarja Lifestyle puoti. Tilalla on vanha navetta, josta löytyy sisustustuotteita, tekstiileitä, vaatteita, koruja sekä puodin hyllyiltä myös lähiruokaa. Navettapuoti on avoinna kesällä päivittäin! 


Linkit aukeavat klikkaamalla.

17 kommenttia

  1. Kiitos sinulle vielä, kauniita kuvia jälleen :) Ihanaa ja aurinkoista kevättä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos. Lukaisithan edellisen postauksenkin itse tapahtumasta? Terkuin Sally

      Poista
  2. Olipas kivoja löytöjä! Onko tämä Milavida joka vuotinen tapahtuma? Jos on niin täytyy kyllä ens keväänä tulla käymään täältä kauempaakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näsilinna eli Milavida menee remonttiin eli jatkosta siellä en osaa sanoa. Kaunis barokkityylinen kartano on jo yli 100v vanha ja päässyt jonkinverran rapistumaan. Tampereen kaupunki taitaa omistaa sen nykyisin.

      Miran ja Virpin järjestämiä Antiikki & Sisustustapahtumia on muutaman kerran vuodessa. Oisko seuraavan kerran elokuun alussa Tampereen Hämeenpuistossa tms. Mä kyllä infoan asiasta blogissa ja facebookissa, kun paikka ja pvm varmistuu. Ja joo, kannattaa ehdottomasti tulla kauempaakin! Sellaisia ihanuuksia on yleensä tarjolla... Nyt olin itse kolmatta kertaa huokailemassa ihanuuksien perään!

      Poista
    2. Hei Susanne, järjestäjiltä sain tiedon, että la 17.8.2013 on samainen Antiikki & Sisustustapahtuma Tampereen Hämeenpuistossa! Viime kesän vastaavasta tapahtumasta kirjoitin täällä http://countrysally.blogspot.fi/2012/08/ranskalaista-maalaisromantiikkaa.html

      Terkuin, Sally

      Poista
  3. Oih mitä lippunauhoja...tiedätkö pystyykö häneltä tilata käsitöitä näin kauempaa?karoliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin mäkin ajattelin, kun näin lippu- ja viirinauhat! Laita hei mulle emailia countrysally(at)wippies.com niin laitan sulle paluuviestissä tulemaan tämän käsityötaiturin gsm-numeron ;) Hänellä kun ei ole vielä nettisivujakaan ja juuri sen vuoksi pyysin edes numeron. Terkuin Sally

      Poista
  4. Ihanat ostokset! Kiitos myös shoppailuvinkeistä :)
    Nyt mukavaa Vappua!

    VastaaPoista
  5. Ihania...tuo juuttikangas ja lasit varsinkin:) kiitos vinkeistä kesälomareissuun! Hauskaa vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta viserrä ;) Viikonloppuinen Antiikki- ja Sisustustapahtuma sai tällaisen maalaisromanttisen höperön huokailemaan..

      Poista
  6. Kivoja löytöjä! Juuttikangas on tosi herkku, ihanan rouhea ja kauniisti ikääntynyt, eikä tuo peuranpää ole pöllömpi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Katja, en saanut kangassäkkiä mielestäni, joten mun oli pakko ostaa se! Sopii niin hyvin meidän kantrityyliin ;)

      Poista
  7. Upeita löytöjä ja mahtava kuvamäärä edellisessä postauksessa Milavidasta <3!
    Itse olinkin vasta ensimmäistä kertaa siellä... Olisitpa nykäissyt siellä hihasta (vai yhdistitköhän minut vasta jälkikäteen) :)?
    No, mutta iloista vappua sinulle, Sally <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkis Maarit, tiedätkö, mulla sytytti vasta kun luin sun blogipostauksen! Aaww. Tottakai olisin muuten nykäissyt hihasta!! Noh, 17.8.2013 lauantaina tapahtuma järjestetään seuraavan kerran, paikkana Tampereen Hämeenpuisto!

      Hauskaa Vappua! ♥

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★