Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Glamouria

Sama sohva ennen + jälkeen.

Kaikkihan lähti muutama viikko sitten siitä, kun mieheni avasi sanaisen arkkunsa Ikeassa ja sanoi, että tahtoisi valkoisen sijaan talveksi jonkin muun väriset päälliset näihin sohviin. Vaihtoehtoja ei paljoa ollut, sillä en ole lainkaan harmaan ystävä ja ruskean sävytkin olivat kovin tunkkaisia. Runsasta ruusukuviota tai ronskia raitaa meille ei myöskään tule, niinpä tämä hiilenmusta jäi ainoaksi vaihtoehdoksi. Itse olen yhä valkoisen kannattaja (sieluani en siis ole myynyt, vaikka pikkusormen - ja koko käden - taisin tulla antaneeksi tälle metamorfoosille) eli sohvan päälliset vaihtuvat melko varmasti takaisin valkoisiin kevätauringon koputellessa ikkunaan. Mutta tällä tummalla vaihtoehdolla mennään siis siihen asti. Yllättäen 3 perheenjäsenistämme on myös ihmetellyt mustien sohvien olevan pehmeämmät kuin valkoisten.. Mielenkiintoista. Tai ehkä se on vaan psykologista, kun ei tarvitse alitajuisesti varoa istumista ;) Vanhin tyttäreni piipahti kotosalla tänään 19v. leivoskahvien merkeissä ja näki muutoksen nyt ekaa kertaa. Ja kommentit olivat että WOW - nythän meillä glamouria kuin Hollywoodissa konsanaan! Yläkerrassa meillä jo "asustaa" Marilyn, nimittäin veskissä, josta kirjoitin aiemmin keväällä täällä.

Summa summarum, onneksi ei tarvitse valita, kumpi on parempi, sillä meillä on nämä molemmat ;) Yllättävän moni teistä lukijoistakin oli sitä mieltä, että musta on mukavaa vaihtelua. Kiitos kaikille kommentoimassa käyneille - myös teille, joiden mielestä valkoinen oli parempi.

5 kommenttia

 1. Musta sopii talveen luomaan lämpöisemmän tunnelman ja valkoinen valloittaa kyllä kesäisin. Molemmat kivoja.

  VastaaPoista
 2. Aikasten hyvä muutos. Niin .oltiin siellä kaukana liikenteessä "ei aukioloaikana",joten yritän seuraavalla kerralla päästä niitä tähtiä hakeen.

  VastaaPoista
 3. Olet vaihtanut hienon yläkuvan ,onko tuossa käsitelty foto just teidän talosta?

  VastaaPoista
 4. RBW: Thanks! Bannerin kuva ei valitettavasti ole omasta kodistamme, vaan ihanasta Long Island -tyylisestä talosta. Blogini aihepiiri on maalaisromantiikkaa ja lapsiperheen arkea maustettuna ripauksella unelmointia. Eli tuo talokuva edustaa juurikin niitä unelmia... jotka toivottavasti joskus toteutuvat.

  Mukavaa marraskuuta!

  VastaaPoista
 5. Moikka :)
  Tulin taas ihastelemaan teidän uutta lookia olkkarissa. Kyllä näyttää hyvältä. Taidan viikonloppuna kaivaa meidän tummanruskean nukkamaton varastosta ja laittaa sen olkkariin. Harmi, kun ei ole huomenna kaupat auki; pari tummaa tyynyä ei olisi pahitteeksi sohvillamme. Ai niin, ja se suoja-aine on unohtunut ostaa. No, onneksi olemme välttyneet vielä tahroilta (kop kop).

  Kivaa viikonloppua <3!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★