Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Maalaisromantiikkaa Milavidassa - TalviTänään koettiin talven taikaa, kun Tampereen Näsilinna "Milavida" avasi ovensa Jouluisen Antiikki & Sisustustapahtuman merkeissä. Lucia-neidot lauloivat, luonto oli pukeutunut valkoiseen huntuun ja korkealla mäenpäällä sijaitsevaan Näsilinnaan oli kavunnut puoliltapäivin aivan uskomattoman paljon väkeä!

Ihanaa ostettavaa olisi ollut paljon, mutta väentungokselta oli lähes mahdoton katsella kunnolla mitään. Muutama ostos meni myös sivu suun, koska en ollut tarpeeksi nopea.. Ja nyt tietenkin harmittaa :/ 

Jotain sentään ostin. Ihania ja tarpeellisia ruutunauhoja, Suvimarjalta seuraavassa kuvassakin vilahtavan ihanan Creamien tähtimekon meidän nuorimmaiselle prinsessalle sekä My Country Homen Virpiltä hyasintteja sammalpallossa, jotka hupenivat nekin ihan silmissä ;).

Tämänpäiväinen Antiikki- ja Sisustustapahtuma oli jatkoa suuren suosion viime elokuussa saavuttaneelle Antiikki & Sisustustapahtumalle, josta kirjoitin aiemmin täällä *klik* 
Latasin Facebookiin muutaman kymmenen kuvaa tämäpäiväisestä tapahtumasta. Pääset kurkkaamaan niitä halutessasi tästä.
Ihanaa lauantai-iltaa!

Sally

6 kommenttia

 1. Houkuttavan näköinen tilaisuus ja kaunis paikka markkinoiden pitoon. Ai kun kuviesi kautta olisi voinut napata pari tuotetta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka oli upea! Harmi vaan että Näsilinna on päästetty rapistumaan, joten se ei ole normaalisti lainkaan avoinna yleisölle. Jotenkin järjestäjät onnistuivat saamaan avaimet sinne ;)

   Poista
 2. Oi miten ihana paikka ja kaikkea kaunista ostettavaa...

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanannäköinen joulutapahtuma. Kunpa vain pääsisin paikalle;)

  Terkuin, Frida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Frida. Puitteet olivat upeat! Paljon oli myös muuta myytävää, ettei olleet ihan jouluiset kuitenkaan! Ensi vuonna sitten sankoin joukoin paikalle ;)

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★